Setari Cookie-uri

Hot topics din forumul Kudika

Am cautat cele mai interesante subiecte de pe forum pentru a vi le prezenta aici:

Raspunde aici.

Ce credeti despre calugari?

Ne nastem cu nevoia de a stabilii relatii daca n-ar fi asa ce-am cauta aici? Nevoia noastra de comuniune este vitala si totusi exista oameni care se autoizoleaza din anumite convingeri. Uneori autoclaustrarea lasa sechele, alteori provoaca manifestari nefiresti. Ce credeti despre calugari?

Raspunde aici

Remediu pentru dulciuri

Eu sunt dependenta de dulciuri si nu stiu cum sa fac sa nu mai mananc asa de multe...la fel se intampla si cu mancarea… am incercat sa inlocuiesc dulcele cu fructele dar nu pot. Stiti vreu remediu?

Citeste aici solutiile si ofera si tu un sfat!

Soacra ma scoate din minti!

soacra Nu mai suport sa stau in casa cu mama lui. Tatal e super ok, nu il doare capul de ce facem noi, insa ea nu se resemneaza cu faptul ca baiatul nu mai e copilul mamei, ca e si al meu. Pur si simplu nu vrea sa il imparta. De el ce sa mai zic... a ajuns sa nu mai vorbeasca cu ea pentru ca ne face atata rau... e cineva in situatia asta?

Raspunde aici.

Avortul. Care ar fi decizia ta?

Stim cu totii ca intr-o relatie nu totul e perfect. Uneori se intampla sa ni se puna piedici, sa luam decizii importante. Folosesti sau nu folosesti contraceptive riscul de a ramane insarcinata exista. care ar fi decizia voastra? daca nu aveti o casa a voastra si va doriti un viitor decent ce alegere a-ti face?

Raspunde aici.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.