Setari Cookie-uri

Leonard Cohen la Bucuresti

Muzica si poezie pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Pe data de 21 septembrie, Leonard Cohen concerteaza la Bucuresti, intr-un spectacol organizat de Compania Events.

Muzica si poezie pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Pe data de 21 septembrie, Leonard Cohen concerteaza la Bucuresti, intr-un spectacol organizat de Compania Events.

Mai motivat ca niciodata, cel care este considerat cel mai mare compozitor al tuturor timpurilor, Leonard Cohen, este in mare forma in acest prim turneu dupa o pauza de 15 ani. Prin vocea sa de aur, poezia sonora transmite multa caldura, iar dialogurile permante cu publicul fac deliciul unui show plin de culoare. Intregul spectacol este captivant, mai ales ca atitudine vocala, unde desele schimbari de tonalitati arata un Leonard Cohen plin de viata la 73 de ani si un vocalist care se respecta si care respecta publicul la randu-i.

"Muzica lui Cohen, intunecata si poetica, ar trebui inclusa in tabelul periodic al elementelor" - proclama revista Rolling Stones. "Dupa ce o descoperi, se transforma subit in ceva tot atat de necesar ca oxigenul". E greu sa mai gasesti in istoria muzicii un alt artist care sa se fi dezinteresat atat de sincer de cultura pop si care totusi sa fi influentat-o atat de profund si sclipitor. Unul dintre cei mai controversati, originali, irezistibili, captivanti compozitori ai erei, Leonard Cohen detine reteta seductiei intelectuale si o aplica cu incredibil succes de multi ani incoace. In proza si in literatura la fel de bine ca in muzica.





Compozitiile sale au fost interpretate de nume faimoase, fiecare "cover" fiind o incercare fascinanta de a intelege mai indeaprope muza-i enigmatica. De la "Suzanne" a lui Judy Collins la U2, REM, Sting, Nick Cave, Rufus Wainwright si Johnny Cash, cantecele lui Cohen au calatorit la fel de mult ca si autorul lor.

"E un vis implinit sa-l aducem pe Leonard Cohen in Romania. Controversat, idolatrizat, comentat, nu poti sa-l ignori pe Leonard Cohen... Mircea Cartarescu spunea ca iubim femeile, printre altele, "pentru ca le termina Cohen", afirma Sorina Burlacu, Director General Events.

Biletele s-au pus in vanzare incepand cu data de 17 iulie prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.