Setari Cookie-uri

Top 10 vedete ciuruite de celulita

Celulita a fost declarata inamicul numarul 1 al tuturor femeilor. Daca noi, femeile obisnuite, ne-am impacat cu ideea ca nu vom avea niciodata picioare si funduri perfecte, fara pic de celulita, nu putem spune acelasi lucru si despre vedete.

7. Alt topmodel, aceeasi poveste. Kate Moss nu mai este ce a fost odata, steaua ei norocoasa fiind pe punctul de a apune. Contractele publicitare s-au imputinat, iar celulita continua sa faca ravagii pe fundul petrecaretei.
Pentru poza, click aici

eva longoria 6. Toti barbatii asteapta venirea verii pentru a vedea cat mai multe femei in costume sexy, minuscule, lasand imaginatia sa isi faca de cap. Printre cele mai dorite femei se numara si actrita Eva Longoria. Insa, anul acesta, Eva nu a reusit sa ne surpinda, dezamagind intreaga suflare masculina dupa ce s-a afisat intr-un costum de baie portocaliu, care nu reusea sa ii ascunda celulita evidenta si abdomenul rotunjit.
Pentru poza, click aici



sharon stone 5. Fara Sharon Stone, Hollywood-ul ar fi fost mai sarac. Faimoasa pentru scenele fierbinti de sex din “ Basic Instinct”, anii si-au lasat amprenta pe fizicul odata impecabil al actritei. Paparazii au surpins-o pe yachtul noului iubit si s-au speriat de privelistea oferita de Stone: fund flasc, plat si lipsit de atitudine.
Pentru poza, click aici

4. Preferata lui Hugh Hefner, Pamela Anderson reuseste chiar si la 40 de ani sa infierbante mintile barbatilor, indiferent de varsta.
Nici macar imaginile socante cu celulita pronuntata nu au scos-o din preferintele masculilor infierbantati de blonde voluptoase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.