Setari Cookie-uri

Top 10 vedete ciuruite de celulita

Celulita a fost declarata inamicul numarul 1 al tuturor femeilor. Daca noi, femeile obisnuite, ne-am impacat cu ideea ca nu vom avea niciodata picioare si funduri perfecte, fara pic de celulita, nu putem spune acelasi lucru si despre vedete.

Pentru poza, click aici

3. Tyra Banks a fost foarte suparata cand, aflata in concediu, a fost fotografiata in costum de baie. Motivul supararii: fostul ingeras de la Victoria’s Secrets se ingrasase aproape 10 kg, facand ca talia de viespe si fundul bombat, fara celulita sa devina o amintire.




2. Paparazzi de la Ciao au dat lovitura in aceasta vara. Au surpins-o pe Andreea Marin, la Monte Carlo, etalandu-si sanii si burtica cu care a ramas dupa nasterea Violetei. Imaginile au starnit furia divei, care dat revista in judecata si a cerut despagubiri de 500.000 euro.
Pentru poza, click aici

1. La doar 21 de ani, Mischa Barton sustine ca nu o deranjeaza gradul avansat al celulitei prezente pe partea dorsala, declarandu-se mandra de formele sale. Daca la o varsta atat de frageda, corpul ei este devastat de celulita, cum va arata peste 10 ani, dupa ce va naste un copil si va alapta? Probabil ca intr-un film de groaza.




Odata cu trecerea anilor, femeilor devin tot mai comode si isi neglijeaza aspectul fizic. Un exemplu care face exceptie de la regula este actrita Joan Collins, devenita celebra pentru rolul din serialul american “Dinastia”. In varsta de 75 de ani, Joan arata mai bine decat multe dintre tinerele de 20-30 de ani, pielea fina si fara cusur fiind cea mai buna dovada ca poti arata spectaculos si la o varsta inaintata.
Pentru poza, click aici

Un articol de Roxana Pitic



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.