Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy barbati ai tuturor timpurilor

Zambeam unui actor, mai exact lui Elvis Presley. Ce specimen! Am adormit cu gandul la el si asa am fost inspirata sa fac un top al celor mai frumosi, talentati si sexy actori ai tuturor timpurilor, de la perioada filmelor mute pana la cele 3D.

brad Pitt 7. Spre deosebire de amicul sau, George Clooney, Brad Pitt ( 45 de ani) si-a dorit dintotdeauna sa aiba un camin stabil si sa fie inconjurat de cat mai multi copii. Daca a vazut ca fosta sa sotie, Jennifer Aniston, a pus cariera pe primul loc si nu i-a putut indeplini cea mai arzatoare dorinta, actorul nu s-a dat batut si si-a gasit linistea in bratele senzualei Angelinei Jolie cu care are 6 copii, 3 adoptati si 3 naturali. Se zvoneste ca pentru primele poze cu gemenili Knox si Vivienne, revista americana People ar fi platit intre 10 si 15 milioane de dolari. Banii vor fi donati copiilor defavorizati de soarta.

6. Clark Gable a devenit faimos datorita rolului sau din “Pe aripile vantului”. Datorita acestui film, a primit prima sa nominalizare la Premiile Oscar. Filmul s-a bucurat de un success nesperat si a fost relansat pe marile ecrane in 1947, 1954, 1961, 1967, 1971, 1989, and 1998. Inzestrat cu o frumusete neslefuita, un barbat in adevaratul sens al cuvantului, partenera sa de platou, Vivien Leigh s-a plans de nenumarate ori de respiratia sa respingatoare cauzata de dintii falsi.





5. Despre Brad Pitt se spune ca ar fi sosia lui Robert Redford, iar aparitia sa ravasitoarea de la Festivalul de la Cannes din 2007, a confirmat aceasta teorie. (pentru poza, click aici) In varsta de 72 de ani, Robert Redford este in continuare un barbat elegant, charismatic, care face inimile femeilor sa bata mai repede cand se afla in preajma lor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.