Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy barbati ai tuturor timpurilor

Zambeam unui actor, mai exact lui Elvis Presley. Ce specimen! Am adormit cu gandul la el si asa am fost inspirata sa fac un top al celor mai frumosi, talentati si sexy actori ai tuturor timpurilor, de la perioada filmelor mute pana la cele 3D.

4. Cel mai cunoscut rebel de la Hollywood, James Dean a avut o cariera foarte scurta, fiind primul actor recompensat cu un premiu Oscar dupa moarte. Pasiunea sa pentru viteza si masini puternice i-a fost fatala, iar la 24 ani, pleca spre lumea celor drepti.




3. Alain Delon este cel mai sexy actor francez al tuturortimpurilor, care datorita farmecului sau, a atras atentia tuturor asupra filmului francez. Criticii l-au supranumit varianta masculina a lui Brigitte Bardot. Alain Delon a fost casatorit o singura data, dar a avut mai multe relatii de lunga durata cu actrite si modele.Din aceste idile, au rezultat 4 copii, 3 baieti si o fetita. Iubitul lui Kylie Minogue, francezul Olivier Martinez a fost deseori comparat cu legendarul Alain Delon.




2. Desi ar fi putut duce o viata depravata, presarata cu petreceri, droguri si femei usoare, Paul Newman s-a dedicate vietii de familie si copiilor sai, 6 la numar. Intrebat ce crede despre infidelitate, Paul Newman a raspuns raspicat: “ De ce sa mananci hamburger, cand acasa ai friptura?” Dupa ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Paul Newman s-a dedicat filantropiei, punand bazele fundatiei “Scott Newman Center”, in memoria fiului sau decedat din cauza drogurilor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.