Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy mamici

Sa fii insarcinata este una dintre cele mai spectaculoase experiente pe care le poate trai o femeie, insa kilogramele acumulate in perioada sarcinii sunt o adevarata corvoada pentru majoritatea femeilor.

Pentru poza, click aici

cindy crawford 6.
La 42 de ani, trupul fostului topmodel Cindy Crawford se incapataneaza sa isi arate adevarata varsta. Desi are 2 copii, Presley Walker ( in varsta de 9 ani) si Kaia Jordan ( in varsta de 7 ani), daca si-ar dori cu adevarat, Cindy ar putea oricand sa se reintoarca pe podiumul de moda.
Pentru poza, click aici

halle berry 5. Halle Berry
a ramas gravida cand isi pierduse orice speranta si nu isi inchipuia ca va deveni mama pe cale naturala. Pe 16 martie, visul a devenit realitate si si-a strans pentru prima oara la piept fiica, Nahla Ariela Aubry. Pentru ca i-a placut foarte mult perioada in care a fost gravida, Halle Berry isi doreste sa ramana din nou gravida cat mai curand.


jessicaalba 4.
Relatia dintre Jessica Alba si Cash Warren nu a fost lipsita de peripetii si momente tensionate. Vazand ca iubitul ei nu are de gand sa o ceara de sotie, Jessica Alba i-a dat papucii prin telefon, dar l-a primit inapoi cand regizorul a venit cu un inel cu diamant, iar 6 luni mai tarziu cei doi au aflat ca vor deveni parinti. In iunie 2008, Jessica Alba a devenit mama unei fetite, Honor Marie, iar primele poze cu micuta le-a vandut reviste OK! pentru 1,5 milioane $.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.