Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy mamici

Sa fii insarcinata este una dintre cele mai spectaculoase experiente pe care le poate trai o femeie, insa kilogramele acumulate in perioada sarcinii sunt o adevarata corvoada pentru majoritatea femeilor.

Pentru poza, click aici

3. Cand Heidi Klum a ramas gravida cu boss-ul de la Formula 1, Flavio Briatorre, viitorul tata a “sarbatorit “ vestea cu o alta femeie. Fara sa mai stea pe ganduri, Heidi l-a parasit pe magnat si s-a indragostit de Seal. Dupa ce a nascut-o pe Leni, s-a casatorit cu Seal, caruia i-a daruit, in mai putin de 3 ani, 2 baietei: Henry si Jonan.




2. Mihaela Radulescu
s-a ingrasat foarte mult in perioada sarcinii, reusind sa acumuleze peste 25 de kg. Obisnuita cu un fizic impecabil, Mihaela Radulescu a reusit sa revina la formele de odinioara cu ajutorul medicului nutritionist Mihaela Bilic si al sportului. La mai putin de 1 an de la nasterea lui Ayan, Mihaela Radulescu zambea din nou triumfator de pe copertile revistelor glossy, demonstrand ca poti slabi 25 de kg cu vointa, sport si o dieta adecvata.
Pentru poza, click aici si aici

angelina jolie 1. Angelina Jolie a doborat un nou record: a vandut primele poze cu gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline pentru 14 milioane de dolari, bani pe care i-a donat copiilor orfani din Africa. Daca ar fi sa dam crezare ultimelor zvonuri, Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa isi mareasca din nou familia si sa devina parintii unui copil ramas orfan in urma cutremurelor din China.
Pentru poze, click aici

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.