Setari Cookie-uri

Cerbul de Aur 2008

Simply Red, una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, va fi prezenta la editia din 2008 a Festivalului International Cerbul de Aur. Celebrul Mick Hucknall, alias "Red Mick", si trupa sa vor incanta publicul de la Brasov in seara de gala a festivalului. Grupul a fost fondat de "Red Mick" in 1984 si a lansat primul single si primul album in 1985. Multe dintre cele 15 albume ale trupei au ocupat locul intai in topurile din Europa si din lume. Cele peste 40 de single-uri, printre care "Holding Back the Years", "If You Don't Know Me By Now", "It's Only Love", "Stars", "Fairground", "Say You Love Me", "The Air That I Breathe", au ocupat, de asemenea, primele locuri in topuri din toata lumea.

cerbul de aur Simply Red, una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, va fi prezenta la editia din 2008 a Festivalului International Cerbul de Aur. Celebrul Mick Hucknall, alias "Red Mick", si trupa sa vor incanta publicul de la Brasov in seara de gala a festivalului. Grupul a fost fondat de "Red Mick" in 1984 si a lansat primul single si primul album in 1985. Multe dintre cele 15 albume ale trupei au ocupat locul intai in topurile din Europa si din lume. Cele peste 40 de single-uri, printre care "Holding Back the Years", "If You Don't Know Me By Now", "It's Only Love", "Stars", "Fairground", "Say You Love Me", "The Air That I Breathe", au ocupat, de asemenea, primele locuri in topuri din toata lumea.

De asemenea, in cadrul Festivalului International Cerbul de Aur 2008, care are loc in perioada 3-8 septembrie, vor mai sustine recitaluri interpreta Ruslana, grupul Los Vivancos, artistul Stefan Banica Jr., trupa Iris, Horia Brenciu orchestra, Damian & Brothers.

Evenimentul va debuta cu un spectacol extraordinar, sustinut de unii dintre cei mai importanti artisti ai Romaniei, care vor interpreta intr-o maniera originala cele mai indragite piese pe care le-am auzit la Brasov de-a lungul timpului. Iris si Directia 5 vor canta 20 de slagare impreuna cu Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico, dar si regretatul Aurelian Andreescu, a carui voce va fi readusa la viata din arhiva de aur a TVR.

Recitalul care incheie prima seara a festivalului, cea de miercuri, 3 septembrie, va fi sustinut de grupul spaniol Los Vivancos, format din sapte frati, dansatori de flamenco si instrumentisti, ale caror show-uri sunt apreciate in intreaga lume. Spectacolele lor combina elemente de muzica, dans, arte martiale, teatru si acrobatii.

A doua seara a Cerbului de Aur, cea din 4 septembrie, aduce pe scena de la Brasov un recital sustinut de Natalia Rodriguez, care a fost supranumita in urma participarii la numeroase show-uri de televiziune si concerte "printesa muzicii pop spaniole". Exponenta a stilului muzical "radical", care da si titlul ultimului ei album, tanara artista, considerata Britney Spears a Spaniei, a lansat pana in prezent cinci albume si 15 single-uri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.