Setari Cookie-uri

Cerbul de Aur 2008

Simply Red, una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, va fi prezenta la editia din 2008 a Festivalului International Cerbul de Aur. Celebrul Mick Hucknall, alias "Red Mick", si trupa sa vor incanta publicul de la Brasov in seara de gala a festivalului. Grupul a fost fondat de "Red Mick" in 1984 si a lansat primul single si primul album in 1985. Multe dintre cele 15 albume ale trupei au ocupat locul intai in topurile din Europa si din lume. Cele peste 40 de single-uri, printre care "Holding Back the Years", "If You Don't Know Me By Now", "It's Only Love", "Stars", "Fairground", "Say You Love Me", "The Air That I Breathe", au ocupat, de asemenea, primele locuri in topuri din toata lumea.

Seara se va incheia cu un concert sustinut de Damian & Brothers. Artistul si "fratii sai" interpreteaza muzica lautareasca, reorchestrata intr-o maniera contemporana. Grupul a concertat in toata lumea, iar Damian Draghici a lucrat cu profesionisti in muzica recunoscuti la nivel mondial. De altfel, special pentru recitalul de la Cerbul de Aur 2008, Damian Draghici a invitat instrumentisti de talie mondiala, care au lucrat cu unii dintre cei mai mari artisti ai lumii.

Festivalul din acest an va fi prezentat de un trio format din muzicianul, actorul si prezentatorul Elvin Dandel, interpreta si vedeta de televiziune Alina Sorescu si vedeta Televiziunii Romane Ruxandra Gheorghe.

Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Anul acesta evenimentul se afla la a 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.