Setari Cookie-uri

Daca tot vine scoala, sa chiulim la cinema!

MovieBox s-a orientat in spatiu saptamana asta, iar toamna ce tot intarzie sa se instaleze promite a fi zaluda de tot! In America vin alegerile prezidentiale, iar Hollywood-ul e la curent si face valuri. Dar pana una alta, festivalele tomnatice de la Venetia si Toronto sunt dominate de prezenta filmelor si starurilor americane. Iar cum de aici poate tasni noua pelicula oscarizata a anului, tragem si noi cu urechea. Mai multe si mai pe larg, mai jos!

Continuand traditia de cateva saptamani incoace, am postat pe forumul comunitatii MovieBox sarbatoritul zilei de marti, sarmantul insular Hugh Grant, precum si crema filmografiei lui. Un alt top, de data asta pe sectiunea special rezervata listelor de gen, Box Tops, l-am scris cu nostalgie – doar suntem la limita dintre a face plaja si a face scoala. Ne intoarcem – si prin “noi”, vreau sa spun “voi” intr-un mod empatic – in banci, la tabla, pe culoare, asa ca am adunat laolalta filmele care ne aduc aminte de mediul invataturii institutionalizate.

Ca de fiecare data, programul cinematografelor il puteti accesa dand click aici, la sectiunea “Saptamana aceasta”, iar pentru cei cu planuri mai de viitor, filmele care nu sunt inca pe ecrane le gasiti insirate la sectiunea “In curand”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.