Top 10 Cele Mai Prost Imbracate Vedete de la Hollywood

Top 10 Cele Mai Prost Imbracate Vedete de la Hollywood
Kudika
25 Septembrie 2008

Desi pe covorul rosu sunt imbracate de designeri celebri, desi au milioane de dolari in conturi si isi permit cele mai trendy inovatii din lumea modei, vedetele nu sunt intotdeauna impecabile, stilate si perfect asortate ľ asta o spun stilistii, cei care ôbinevoiescö sa claseze vedetele care indraznesc sa iasa din tiparele modei in topuri de genul ôCele mai prost imbracate celebritatiö. Anul nici nu s-a sfarsit, ca vedetele de la Hollywood au si fost deja catalogate de experti. Care vedete sunt pe lista neagra a criticilor de moda? Si cu ce au gresit ele in materie de stil? Afla din acest articol!

Desi pe covorul rosu sunt imbracate de designeri celebri, desi au milioane de dolari in conturi si isi permit cele mai trendy inovatii din lumea modei, vedetele nu sunt intotdeauna impecabile, stilate si perfect asortate – asta o spun stilistii, cei care “binevoiesc” sa claseze vedetele care indraznesc sa iasa din tiparele modei in topuri de genul “Cele mai prost imbracate celebritati”. Anul nici nu s-a sfarsit, ca vedetele de la Hollywood au si fost deja catalogate de experti. Care vedete sunt pe lista neagra a criticilor de moda? Si cu ce au gresit ele in materie de stil? Afla din acest articol!

click aici.

9. Katie Holmes – Sotia lui Tom Cruise a suferit una dintre cele mai spectaculoase transformari in ultimul an – si nu, nu e de bine. De ce? Katie seamana din ce in ce mai mult cu… Tom Cruise. De la parul lung si feminin la o tunsoare scurta, baieteasca, de la rochite la jeansi barbatesti si suflecati (care, dupa cum chiar ea a declarat, ii apartin chiar lui Tom) sau de la decolteuri si culori vii la culori sumbre si manusi in toiul verii (pentru poza, click aici), Katie a adoptat un stil masculin, devenind sosia sotului. Parerea stilistilor? Desi Katie nu face gafe vestimentare, schimbarea lui Katie este socanta si dubioasa, iar vechea Katie trebuie sa vina inapoi! Pentru poza, click aici.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.