Setari Cookie-uri

Top 10 Cele Mai Prost Imbracate Vedete de la Hollywood

Desi pe covorul rosu sunt imbracate de designeri celebri, desi au milioane de dolari in conturi si isi permit cele mai trendy inovatii din lumea modei, vedetele nu sunt intotdeauna impecabile, stilate si perfect asortate asta o spun stilistii, cei care binevoiesc sa claseze vedetele care indraznesc sa iasa din tiparele modei in topuri de genul Cele mai prost imbracate celebritati. Anul nici nu s-a sfarsit, ca vedetele de la Hollywood au si fost deja catalogate de experti. Care vedete sunt pe lista neagra a criticilor de moda? Si cu ce au gresit ele in materie de stil? Afla din acest articol!

8. Lindsay Lohan – Colanti, topuri largi si decolorate, sireturi desfacute, fundul la vedere si din nou colanti – cam asa s-ar putea descrie stilul lui Lindsay in ultimul an, un stil care se incadreaza perfect in trend-ul “homeless” promovat si purtat si de Mary-Kate Olsen. In cazul lui Lindsay, la acest trend se mai adauga si un ten (natural alb si pistruiat) cu pete de autobronzant, si un par (natural roscat) mult prea decolorat si incalcit. Pentru poza, click aici.


6. Jessica Simpson – In ultimul an, Jessica a trecut de la muzica pop la cea country – si odata cu aceasta tranzitie, Jessica si-a schimbat si stilul vestimentar. Ce a purtat Jessica in 2008? Cizme de cowboy, rochite de tip rustic cu volanase sau topuri voluminoase si pantaloni cu talie inalta – teoretic, nu suna dezastruos, insa tinutele alese ii dezavantajeaza silueta (mai voluminoasa in partea superioara). Pentru poze, click aici si aici.

5. Avril Lavigne – Adepta a stilului punk, Avril nu oboseste sa poarte bocanci, ciorapi de plasa, dungi, tinte si suvite roz. Din pacate, criticii vestimentari spun ca stilul ei trebuia sa ramana … in anii 90. Desi e maritata, Avril insista cu fustitele de scolarita si look-ul de adolescenta, spre disperarea stilistilor, care ar vrea sa vada un look mai sofisticat si mai matur. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.