Setari Cookie-uri

Premiile Photoshop: Cum arata vedetele in realitate?

Cum pot sa dispara 15 kilograme in cateva minute? Cum poate un ten ridat si patat sa devina neted si imaculat in cateva secunde? Cum se poate topi celulita instantaneu? Si cum putem obtine un corp tonifiat, perfect bronzat si ideal proportionat cat ai clipi? Evident, raspunsul nu consta intr-o cura de slabire, nici intr-o crema de fata scumpa si nici intr-o lotiune care promite miracole. Ati ghicit, e vorba de software-ul minune: Photoshop. Care vedete au trecut prin programele de editare (asta dupa ce ore bune au fost pe mana stilistilor)? Afla din acest articol!

Cum pot sa dispara 15 kilograme in cateva minute? Cum poate un ten ridat si patat sa devina neted si imaculat in cateva secunde? Cum se poate topi celulita instantaneu? Si cum putem obtine un corp tonifiat, perfect bronzat si ideal proportionat cat ai clipi? Evident, raspunsul nu consta intr-o cura de slabire, nici intr-o crema de fata scumpa si nici intr-o lotiune care promite miracole. Ati ghicit, e vorba de software-ul “minune”: Photoshop. Care vedete au trecut prin programele de editare (asta dupa ce ore bune au fost pe mana stilistilor)? Afla din acest articol!

Desi si-a cladit cariera pe imaginea de femeie cu forme si a intrat in topurile realizate de barbati tocmai datorita siluetei voluptoase, se pare ca Jennifer Lopez nu mai este atat de mandra de corpul sau. Chiar daca in ultimul an a devenit mamica si nimeni nu se astepta ca kilogramele in plus sa dispara peste noapte, Jennifer a aparut recent pe coperta celebrei reviste Elle mai slaba ca oricand. Diferentele dintre Jennifer cea reala si Jennifer cea editata sunt atat de frapante, incat multi au spus ca ca in poza nici macar nu era corpul cantaretei, ci silueta unui manechin la care a fost atasata fata lui Jennifer. Pentru poza, click aici.

Ce minuni face editarea digitala pentru Mariah Carey in bikini? Sani rotunzi si ridicati, talie de viespe, picioare subtiri si perfect conturate si abdomen perfect plat (in schimbul unui abdomen cu urme de la o aparenta liposuctie) – acestea sunt doar cateva dintre aspectele imbunatatite. Pentru poza, click aici. Mai mult, Mariah a aparut si ea pe coperta revistei de moda Elle – sau, mai bine zis, o Mariah mai slaba cu 15 kilograme si cu 10 ani mai tanara. Pentru poza, click aici.

Desi multora nu le vine sa creada ca Eva Longoria ar avea nevoie de editare digitala, realitatea ne-a aratat-o pe Eva cu celulita si burtica (pentru poza, click aici) – insa reclamele ne afiseaza o Eva perfect tonifiata si cu o piele prea perfecta ca sa fie adevarata – pentru poza, click aici!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.