Setari Cookie-uri

Premiile Photoshop: Cum arata vedetele in realitate?

Cum pot sa dispara 15 kilograme in cateva minute? Cum poate un ten ridat si patat sa devina neted si imaculat in cateva secunde? Cum se poate topi celulita instantaneu? Si cum putem obtine un corp tonifiat, perfect bronzat si ideal proportionat cat ai clipi? Evident, raspunsul nu consta intr-o cura de slabire, nici intr-o crema de fata scumpa si nici intr-o lotiune care promite miracole. Ati ghicit, e vorba de software-ul minune: Photoshop. Care vedete au trecut prin programele de editare (asta dupa ce ore bune au fost pe mana stilistilor)? Afla din acest articol!

Cantareata Kelly Clarkson nu are cea mai invidiata silueta, insa diferentele dintre adevarata Kelly si prelucrata Kelly sunt socante: multe kilograme in minus, gat alungit, fata subtiata, corp in forma de clepsidra in loc de forma de para si bust marit. Pentru poza, click aici!

Madonna are in spate 30 de ani de cariera si desi a apelat la toate trucurile pentru a se mentine cat mai tanara, Photoshop-ul este nelipsit atunci cand Madonna apare pe coperta unei reviste. Cum arata Madonna obosita, fara stilisti si fara lumini favorabile? Pentru poza, click aici. Si cum arata Madonna pe coperta revistelor, in urma editarii intensive? Click aici pentru a afla!

Acum un an, Britney Spears nu arata tocmai stralucit – insa Photoshop-ul transforma chelia in par lung si bogat si topeste kilogramele in plus rapid si eficient. Cand Britney a aparut pe coperta revistei Allure anul trecut, multi s-au intrebat: “Cine e aceasta bruneta superba?”. Pentru poza, click aici.

Desi Christina Aguilera se poate mandri cu un corp dorit de barbati si invidiat de femei, cantareata nu a scapat neatinsa de Photoshop. Ce modificari a suferit corpul gol al Christinei? Click aici pentru a afla!

In multe cazuri, artistii digitali transforma vedetele in personaje plasticizate, fara umbre, fara cearcane, fara pori, fara puncte negre, fara cosuri, fara riduri, fara fire de par nelalocul lor, fara pistrui si fara dinti galbeni, iar aceste personaje par mai degraba pictate sau desenate digital decat pozate. Pentru a vedea cum arata vedete ca Penelope Cruz, Naomi Watts, Beyonce, Katherine Heigl sau Cameron Diaz inainte si dupa Photoshop, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.