Setari Cookie-uri

MovieBox-ul pune trailere-n panere saptamana asta

Toamna s-a instalat, cel putin calendaristic suntem in miezul ei, si Hollywood-ul se dovedeste a fi rodnic foc. Pe MovieBox.ro aflati cele mai zemoase stiri despre vedetele din Cetatea Filmului si prindeti din zbor multe alte noutati, articole si preview-uri.

Toamna s-a instalat, cel putin calendaristic suntem in miezul ei, si Hollywood-ul se dovedeste a fi rodnic foc. Pe MovieBox.ro aflati cele mai zemoase stiri despre vedetele din Cetatea Filmului si prindeti din zbor multe alte noutati, articole si preview-uri.

Saptamana asta, MovieBox va invita sa aflati in ce buclucuri s-au bagat VIP-urile (singure, de obicei): am uploadat pe sectiunea NewsBox ultimii porumbei care-au scapat din gurile mamicilor din Hollywood. Atat nesatula-de-maternitate Angelina cat si doamna Harrison Ford, Calista Flockhart, au intampinat probleme cand a fost cazul sa isi paraseasca odraslele pentru a-si relua cariera de actrite. Tot aici aflati cum Nick Nolte s-a dat in petec in loc sa fuga din calea pericolului, si cu ce cicatrici (financiare!) s-a ales... Si, ca tot vorbeam de cel mai in voga curent din Hollywood, zamislirea copiilor pe banda rulanta, am dibuit parerea lui Ben Affleck in legatura cu numele ticnite alese de colegii lui de breasla pentru plozii lor. Alta care inoata impotriva unui curent care nu da semne c-ar iesi din uz in viitorul apropiat: Courteney Cox – ce reactie a avut ea la injectiile de Botox?...

Acum ca bat la usa alegerile prezidentiale din SUA, pe marginea carora Hollywood-ul are multe de spus, si mai ales de filmat, am alcatuit pentru voi o compilatie la obiect. AICI veti gasi cateva informatii despre cum s-a tradus campul de lupta politica in termeni specifici cinemaului american: si anume, prin turnarea unor filme clar adresate partizanilor unei tabere sau celeilalte.

La sectiunea MovieNews, am pus laolalta informatii proaspete de pe la festivalurile internationale de film: Locarno spune “Jos palaria!” japonezilor, Raindance promoveaza productiile independente, iar Roma da pe-afara de atatea premiere mondiale care-i incarca programul. Avem trailere noi, de data asta alese pe calapod specific: fanii horror-ului sunt invitati sa tresara copios! Daca n-ati vazut inca ultimul film al lui Radu Muntean, “Boogie”, aflati ca sunteti codasii Bucurestiului! La Cinema Studio, cozile de la casa de bilete au convins conducerea sa prelungeasca perioada de rulare alocata initial filmului cu inca o saptamana. Nu in ultimul rand, vorbim despre anticipatul sequel al filmului “Tron”, datand din ’82, si se pare ca asa-numitul “Tr2n” va incorpora tot ce-nseamna avans tehnologic din decadele care s-au scurs de-atunci.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.