Setari Cookie-uri

MovieBox-ul pune trailere-n panere saptamana asta

Toamna s-a instalat, cel putin calendaristic suntem in miezul ei, si Hollywood-ul se dovedeste a fi rodnic foc. Pe MovieBox.ro aflati cele mai zemoase stiri despre vedetele din Cetatea Filmului si prindeti din zbor multe alte noutati, articole si preview-uri.

Un nou top pentru amatorii de liste, pe sectiunea BoxTops! Saptamana asta va propun un exercitiu mental: dupa propria mea sesiune de jogging neuronal, am ajuns la un numar de perechi de actori care seamana fizic – dar nu rasar si la Box Office in mod egal... Sunt curioasa ce parere aveti, seamana actorii mei ca doua picaturi de apa oare? Sau poate ajungeti la alte concluzii dupa un mic jogging in zigzag printre filmele vazute de voi!

Ca de obicei, pentru programul filmelor care ruleaza la cinema-urile bucurestene, dati click pe sectiunea Saptamana Aceasta, iar pentru filme care sunt anuntate pentru viitorul apropiat, accesati sectiunea In Curand.

P.S. Aici gasiti esente noi de pelicule apetisante, ca “Nopti in Rodanthe”, “Hellboy 2: Armata de aur”, “Musafiri neinvitati” si “Ochi de vultur”.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.