Setari Cookie-uri

Inteligenta sexuala a vedetelor

Sunt admirate, criticate, ocupate, dorite, sexy si puternice Vor sa fie considerate implinite pe toate planurile si sa straluceasca de fiecare data cand au ocazia, aducandu-si viata sexuala in lumina reflectoarelor de la Hollywood. Insa care este, in realitate, inteligenta sexuala a catorva dintre vedetele momentului?

A facut aceleasi greseli ca si Lindsay Lohan, devenind dependenta de droguri si alcool. Marturiseste insa ca, in prezent, la petreceri nu mai bea decat bauturi energizante si nu se mai atinge de cocktail-urile pe care le sorbea odinioara, “pe vremea cand era mai tanara”, dupa cum s-a exprimat chiar ea. In realitate, are o personalitate sensibila, iar apropiatii ei au declarat ca este desteapta, dar de multe ori este coplesita de toata celebritatea si nebunia din jurul ei, chiar si acum, la 27 de ani.

Inteligenta sexuala:
8/10
++ Distractie, experiente diversificate
- - Excese, lipsa de stabilitate

Angelina Jolie


Mama a sase copii, adoptati si naturali, Angelina Jolie este o figura in continuare controversata pentru familia-curcubeu, asa cum ii place sa o numeasca. Cunoscuta in trecut pentru sexualitatea ei salbatica, Angelina pare sa se fi linistit in ultimul timp.

Luna aceasta si-a facut prima aparitie publica de la nasterea gemenilor, Vivienne si Knox, declarand ca ea si Brad sunt epuizati. Viata lor personala de cuplu a intrat pe un plan secundar, mai importante fiind atributiile lor de parinti. “De multe ori incercam sa facem o baie impreuna, seara, sa petrecem timp impreuna si sa vorbim, dar copiii aud apa curgand si vor sa sara in cada. Chiar daca incuiem usa, ei tot vor sa intre”, a marturisit Angelina. Totusi, inainte de nastere, vedeta a declarat pentru Entertainment Weekly ca sarcina este o binefacere pentru viata ei sexuala, intrucat se simte mult mai creativa si increzatoare. “Pur si simplu te distrezi, iar ca femeie, iti simti formele voluptoase si implinite”.

Inteligenta sexuala:
9/10
++ Partener stabil, senzualitate implinita
- - Lipsa intimitatii

Kim Cattrall
Foto: Kris Krug
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.