Setari Cookie-uri

Inteligenta sexuala a vedetelor

Sunt admirate, criticate, ocupate, dorite, sexy si puternice Vor sa fie considerate implinite pe toate planurile si sa straluceasca de fiecare data cand au ocazia, aducandu-si viata sexuala in lumina reflectoarelor de la Hollywood. Insa care este, in realitate, inteligenta sexuala a catorva dintre vedetele momentului?

Experta in inteligenta sexuala, Kim Cattrall a scris chiar si o carte in care le explica femeilor principiile unei vieti sexuale satisfacatoare si lipsite de inhibitii. Se pare ca actrita se identifica foarte bine cu personajul ei din “Sex and the City”, Samantha, tipa care, la 40 de ani, isi asuma sexualitatea mai bine decat oricine!

Kim stie cu siguranta cum functioneaza chimia sexuala, care sunt fanteziile barbatilor, ce le face pe femei sa se simta bine si mai ales de ce, privind sexul ca pe o experienta puternica, incarcata de mister. Ea spune ca este posibil sa ne dezvoltam inteligenta sexuala, pentru a ne bucura mai mult de sex si a descoperi lucrurile care ne fac placere, fara a ne simti rusinate in vreun fel. Pentru frumoasa de 52 de ani, sexul este o combinatie fericita de imaginatie, naturalete si senzualitate bruta, necenzurata de prejudecati sau inhibitii. Wow!
Inteligenta sexuala:
10/10
++ Sexualitate puternica, lipsa de inhibitii, constientizare a senzualitatii feminine

Britney Spears

Si-a pierdut virginitatea la 19 ani cu Justin Timberlake, dupa doi ani de relatie; pe vremea cand declara acest lucru, in 2002, parea inocenta si cumintica, insa lucrurile s-au schimbat fooooarte mult de atunci, amatorii de filme porno fiind extaziati de inregistrarile cu Britney! Fostul ei sot, Kevin Federline, a facut declaratii socante, vanzand toate detaliile intime ale vietii lui sexuale cu Britney unui tabloid. El a spus ca fosta lui nevasta era incantata de orgii si de sexul in trei, avand si tendinte bisexuale – se spune ca la petreceri obisnuia sa se retraga intr-o camera izolata cu trei, patru, chiar sase fete si sa petreaca acolo pana in zori, chiar in timpul casatoriei cu Federline. Fostul ei iubit paparazzi, Adnan Ghalib, a profitat si el de relatia cu Britney, facand declaratii la fel de incendiare despre viata lor intima, inclusiv faptul ca pe diva o excita accentul lui britanic…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.