In 3 noiembrie Esther Perel, autoarea bestsellerului Inteligenta erotica, raspunde la intrebari despre secretul unei casnicii fericite

Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie

Terapeutul de cuplu si familie Esther Perel, devenita celebra ca urmare a succesului international al titlului Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie, vine la Bucuresti intre 2 si 4 noiembrie 2008, la invitatia Curtea Veche Publishing.

Esther Perel vorbeste despre dilema casniciei moderne intr-o societate in care industria advertisingului sugereaza ca orcine poate avea aproape orice. In acest context, Perel invita cititorii la o discutie libera pe tema „putem dori ceea ce avem deja?” in cadrul evenimentului de lansare a cartii, in data de 3 noiembrie, la libraria Diverta Magheru din Bulevardul Magheru nr. 9, incepând cu ora 19:00. Cei care doresc sa primeasca personal raspunsuri la intrebari despre secretul unei casnicii fericite sunt invitati sa trimita intrebarile pe adresa concurs@curteaveche.ro. Cele mai interesante 10 intrebari vor fi premiate la eveniment cu un exemplar din Inteligenta erotica cu autograful autoarei.

Inteligenta erotica (Mating in captivity) a fost tradusa in 20 de limbi si s-a vândut in peste 100.000 de exemplare in intreaga lume. Perel scrie periodic articole de specialitate in publicatii de referinta precum The Washington Post, Vogue, Health Parent, Working Women, a fost intervievata de New York Times si The Wall Street Journal si invitata la Oprah Winfrey Show, The Sunday Show si Good Day New York.

„Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa aveti curiozitati, sa spuneti ceea ce este de nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva. Lasând usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accentul pe sex”, declara Esther Perel.

Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie este aparuta in colectia Stilleto, o colectie exclusiv pentru femei: “Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate?”.

69 de citate memorabile despre sex
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: