Setari Cookie-uri

Vedete cu Stil: Top 10 Trendsetteri in 2008

Ce vedete au dobandit statutul de trendsetter in 2008? Ce vedete au initiat stiluri noi, au reinterpretat trenduri vechi, determinand milioane de tinere din intreaga lume sa le admire si sa le copieze stilul vestimentar? 10 vedete, 10 stiluri diferite in Top 10 Trensetteri 2008!

6. Sarah Jessica Parker, stilul eclectic New-Yorkez - De cel putin 10 ani incoace, Sarah Jessica Parker este prezenta, an de an, in topurile care reunesc trendsetterii celebri. Sarah a recunoscut de multe ori ca imprumuta cate ceva din stilul avangardistei Carrie, personajul pe care il interpreteaza in Sex and the City. Ce nu a lipsit din lookul lui Sarah in 2008? Botinele scurte, tocurile cat mai inalte, combinatiile inedite de culori si materiale, tinutele cu un usor aer boem si nelipsitele bucle aurii, un look tipic New-Yorkez. Pentru poze, click aici.

5. Natalie Portman, stilul lady-like – in 2007, Natalie a fost desemnata de revista InStyle drept “Cea mai stilata vedeta”, pe motivul ca arata permanent ca o lady. Un stil rafinat, accesorizat subtil, un stil care mentine liniile elegantei clasice, insa care arata mereu proaspat si curat. Prestanta lui Natalie a fost adesea asociata cu eleganta lui Audrey Hepburn, care, la randul ei, era adepta unui stil aparent simplu, insa extrem de rafinat. Pentru galerie, click aici.

4. Sienna Miller, stilul boho-chic – Sienna intruchipeaza perfect stilul boho: rochite vaporoase, imprimeuri florale, jeansi “baggy”, un stil artistic cu influente etnice la care Sienna asorteaza palarii vintage sau o coafura mereu aranjata “nearanjat”. Sienna nu e singura vedeta care adopta acest stil – Nicole Richie si Mary-Kate Olsen sunt si ele boho-chics responsabile de popularitatea fabuloasa a acestui trend. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.