Setari Cookie-uri

Vedete cu Stil: Top 10 Trendsetteri in 2008

Ce vedete au dobandit statutul de trendsetter in 2008? Ce vedete au initiat stiluri noi, au reinterpretat trenduri vechi, determinand milioane de tinere din intreaga lume sa le admire si sa le copieze stilul vestimentar? 10 vedete, 10 stiluri diferite in Top 10 Trensetteri 2008!

3. Michelle Obama, stilul rafinat, sofisticat - In 2008, revista Vanity Fair a inclus-o pe prima doamna a Americii in topul celor mai bine imbracate vedete – mai mult, sotia presedintelui este permanent comparata cu Jackie Kennedy, una dintre cele mai admirate (si imitate) fashion icons din toate timpurile. Motivul pentru care doamna Obama se bucura de apreciere esta faptul ca nu apeleaza la costume sobre in culori sumbre, ci adopta tinute sofisticate, dar moderne in acelasi timp. Pentru galerie, click aici.

2. Blair Waldorf, stilul scolaresc, lolita – In mod inedit, Blair nu e tocmai o vedeta, ci un personaj interpretat de Leighton Meester in serialul Gossip Girl, serial supranumit “noul Sex and the City in materie de moda”, unde se prezinta o adevarata parada de stiluri New-Yorkeze, o multime de tinere fashioniste si multe, multe accesorii de par (punct de referinta in GG, la fel ca pantofii din SATC). Desi fashionista Blair apare doar pe ecran, a reusit sa devina un trendsetter veritabil, reinterpretand si readucand in moda stilul scolaresc cu accente feminine, asa-numitul stil “preppy”: carouri (asortate la alte carouri), fundite copilaresti, piese clasice cu detalii inedite, dres opac, volane si dantele romantice, bentite de par, maneci si fustite bufante. Pentru galerie, click aici si aici.

1. Agyness Deyn, stilul hipster, grunge – Modelul britanic cu figura baieteasca isi merita pe deplin locul fruntas in topul trendsetterilor din 2008, fiind vedeta care a influentat milioane de tineri europeni (si nu numai) cu stilul sau neconventional, stil care i-a adus si titlul de “noua Kate Moss”. E greu de caracterizat stilul celebrului manechin, data fiind versatilitatea de care da dovada, insa cateva elemente se regasesc permanent in lookul vintage-punk al lui Agnes: sacourile XXL, pantalonii cu vedere ciorapii colorati, palariile si ochelarii retro, elementele de inspiratie pop-art si multe, multe dungi. Pentru galerii, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.