Setari Cookie-uri

Tinutele de Craciun ale vedetelor

In fiecare an in preajma Craciunului, vedetele de la Hollywood imbraca costumul lui Mos Craciun scurtat, decoltat, cu caciulita si fara nimic altceva, pe tocuri inalte, cu blanita alba sau cu paiete rosii, vedetele personalizeaza traditionalul costum si isi prezinta lookul de Craciunite pe scena, pe felicitari de sarbatori, in reclame sau in videoclipuri. Care au fost cele mai memorabile, sexy si neconventionale Craciunite celebre? Afla din acest articol!

In fiecare an in preajma Craciunului, vedetele de la Hollywood imbraca costumul lui Mos Craciun – scurtat, decoltat, cu caciulita si fara nimic altceva, pe tocuri inalte, cu blanita alba sau cu paiete rosii, vedetele personalizeaza traditionalul costum si isi prezinta lookul de Craciunite pe scena, pe felicitari de sarbatori, in reclame sau in videoclipuri. Care au fost cele mai memorabile, sexy si neconventionale Craciunite celebre? Afla din acest articol!

Katy Perry - Noua senzatie a muzicii pop are un stil nonconformist, atat pe scena cat si pe strada. La fiecare concert, Katy isi pune in practica ideile traznite – si pentru ca sarbatoarea Craciunului e foarte aproape, acum cateva zile Katie a decis sa imbrace pe scena un costum de Craciunita minuscul, lucios si mulat din care nu lipseau ciorapii sexy tip plasa, paietele si pantalonasii foarte scurti, cu vedere la fundic. Si pentru ca spectacolul sa fie complet, Katy si-a facut intrarea pe scena iesind dintr-o banana gigantica. Pentru poze cu Katie in haine de sarbatoare, click aici si aici.

Mariah Carey
imbraca an de an costumase de Craciunita sau tinute asortate la sarbatoarea Craciunului. Acum 14 ani, Mariah etala o multime de tinute de sarbatoare in videoclipul piesei All I Want for Christmas Is You si poza ca o Craciunita veritabila pe coperta albumului Merry Christmas (1994). In decembrie 2008, Mariah poarta pe scena o rochita mini de culoare rosie, la care asorteaza cizme lungi si albe – mai mult, Mariah isi imbraca si dansatoarele in rochite rosii din latex si imparte publicului reni de plus si cadouri – pentru poze, click aici.

Jessica Simpson
- Katy Perry si Mariah Carey nu sunt singurele care adopta stilul “Sexy Santa” de sarbatori. Acum 4 ani, Jessica poza in poala lui Mos Craciun, interpretat de fostul ei sot, Nick Lachey. Anul trecut, Jessica Simpson imbraca si ea un costumas rosu cu blanita alba, din care nu lipsea decolteul adanc care expunea unii dintre cei mai populari sani de la Hollywood. Acum 2 ani, Jessica opta pentru un costumas din catifea, perfect mulat pe formele cantaretei. Pentru Jessica Simpson in haine de sarbatoare, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.