Setari Cookie-uri

Tinutele de Craciun ale vedetelor

In fiecare an in preajma Craciunului, vedetele de la Hollywood imbraca costumul lui Mos Craciun scurtat, decoltat, cu caciulita si fara nimic altceva, pe tocuri inalte, cu blanita alba sau cu paiete rosii, vedetele personalizeaza traditionalul costum si isi prezinta lookul de Craciunite pe scena, pe felicitari de sarbatori, in reclame sau in videoclipuri. Care au fost cele mai memorabile, sexy si neconventionale Craciunite celebre? Afla din acest articol!


Cindy Crawford
- Supermodelul anilor ’90, Cindy Crawford a fost una dintre cele mai memorabile Craciunite – acum 14 ani, Cindy aparea in videoclipul Please Come Home for Christmas al formatiei Bon Jovi, imbracata fiind intr-o bustiera, jeansi… si o caciulita tip Mos Craciun. Pentru poza, click aici.

Paris Hilton, care a declarat ca a crezut in existenta lui Mos Craciun pana la varsta de 17 ani, a optat anul trecut in preajma sarbatorilor pentru o tinuta complet rosie si a pozat pentru o felicitare in fata unui brad stufos impodobit cu fundite rosii – nimic deosebit pana aici – numai ca Paris a decis sa isi imbrace si unul dintre cateii de rasa Chiwawa intr-o pelerina de Mos Craciun. Pentru poza, click aici.

Britney Spears
- In 1999, dupa ce eterna rivala Christina Aguilera devenea imaginea Coca-Cola, printesa muzicii pop semna un contract de milioane de dolari cu celebra companie Pepsi. In preajma sarbatorilor, reclama la Pepsi o prezenta pe zambareata Britney intr-un costum de Craciunita – insa nu in traditionalul rosu, ci in albastru. Cum era imbracata cea mai albastra si mai faimoasa Craciunita? In rochita mini cu blanita alba, decolteu paietat si caciulita asortata – pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.