Setari Cookie-uri

Vedetele in Rochii Fabuloase la Premiile Publicului si la Premiile Asociatiei Criticilor de Film

In ultimele saptamani, vedetele de la Hollywood au fost foarte ocupate, insa nu din cauza filmarilor sau a concertelor, ci pentru ca a fost o perioada plina de evenimente si gale de premii. Desi Globurile de Aur au cam eclipsat celelalte evenimente care au avut loc in prima luna a anului, o multime de actrite au etalat rochii la fel de fabuloase pe covoarele rosii de la Premiile Publicului (Peoples Choice Awards) si de la Premiile Asociatiei Criticilor de Film (Critics Choice Awards), organizate pe 7 si pe 8 ianuarie in California. Care au fost cele mai spectaculoase aparitii, cele mai extravagante rochii si cele mai stilate vedete?

In ultimele saptamani, vedetele de la Hollywood au fost foarte ocupate, insa nu din cauza filmarilor sau a concertelor, ci pentru ca a fost o perioada plina de evenimente si gale de premii. Desi Globurile de Aur au cam eclipsat celelalte evenimente care au avut loc in prima luna a anului, o multime de actrite au etalat rochii la fel de fabuloase pe covoarele rosii de la Premiile Publicului (People’s Choice Awards) si de la Premiile Asociatiei Criticilor de Film (Critics’ Choice Awards), organizate pe 7 si pe 8 ianuarie in California. Care au fost cele mai spectaculoase aparitii, cele mai extravagante rochii si cele mai stilate vedete?

Cantareata country si castigatoarea competitiei Americon Idol Carrie Underwood a etalat 3 rochii senzationale la Premiile Publicului, de unde s-a intors cu tot atatea trofee: Vedeta Favorita sub 35 de ani, Cea Mai Buna Interpreta si Cel Mai Bun Single Country (“Last Name”). Carrie adora sa imbrace rochii in culori vii si puternic accesorizate, asa ca a optat pentru o rochie verde semnata Naeem Khan, o rochie inflorata marca Zuhair Murad si o rochita scurta si portocalie realizata de Jenny Packham. Pentru a vedea cele 3 rochii, click aici.

In ultimele luni, Angelina Jolie a imbracat exclusiv rochii negre sau in culori neutre: crem, bej sau gri – iar aparitia ei de la Premiile Asociatei Criticilor de Film nu a facut exceptie, silfida Angelina afisandu-se la bratul lui Brad intr-o rochie simpla, asimetrica si gri. La rochia semnata de Max Azria, Angelina a asortat un machiaj foarte natural si o coada de cal. Pentru poze, click aici.

Anne Hathaway a fost regina serii la Premiile Criticilor, mai ales ca a obtinut trofeul serii, cel pentru Cea mai Buna Actrita in Rol Principal pentru prestatia din “Rachel Is Getting Married”. Anne a purtat o rochie alb/negru din colectia de primavara a casei Gianfranco Ferre, care a completat perfect tunsoarea bob a vedetei. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.