Setari Cookie-uri

Vedetele in Rochii Fabuloase la Premiile Publicului si la Premiile Asociatiei Criticilor de Film

In ultimele saptamani, vedetele de la Hollywood au fost foarte ocupate, insa nu din cauza filmarilor sau a concertelor, ci pentru ca a fost o perioada plina de evenimente si gale de premii. Desi Globurile de Aur au cam eclipsat celelalte evenimente care au avut loc in prima luna a anului, o multime de actrite au etalat rochii la fel de fabuloase pe covoarele rosii de la Premiile Publicului (Peoples Choice Awards) si de la Premiile Asociatiei Criticilor de Film (Critics Choice Awards), organizate pe 7 si pe 8 ianuarie in California. Care au fost cele mai spectaculoase aparitii, cele mai extravagante rochii si cele mai stilate vedete?

Una dintre cele mai purtate culori la evenimentele lunii ianuarie a fost albastrul intens. Daca la Globurile de Aur, vedete ca Maggie Gyllenhaal sau Anne Hathaway au optat pentru rochii stralucitoare albastre, la Premiile Publicului si la Premiile Criticilor, Penelope Cruz, Jordin Sparks, Amy Adams si Virginia Madsen au stralucit in albastru electric, in rochii din catifea, satin sau tafta. Pentru poze, click aici.

La Premiile Publicului, actrita Marisa Tomei (care arata senzational pentru cei 44 de ani ai sai) a purtat o rochie rosu aprins, realizata de celebrul designer Donna Karan, la care a alaturat accesorii aurii – pentru poza, click aici. Marisa nu a aratat insa la fel de spectaculos o zi mai tarziu, la Premiile Criticilor, unde a purtat o rochie neagra cu volane imense si nu foarte estetice. Pentru poza, click aici.

Tot din seria tinutelor mai putin inspirate fac parte si Teri Hatcher si Jennie Garth, care au abordat un look mult prea simplu pentru o gala de asemenea proportii: rochite negre de lungime medie, cu accesorii de aceeasi culoare. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.