Setari Cookie-uri

Vedetele in Rochii Fabuloase la Premiile Publicului si la Premiile Asociatiei Criticilor de Film

In ultimele saptamani, vedetele de la Hollywood au fost foarte ocupate, insa nu din cauza filmarilor sau a concertelor, ci pentru ca a fost o perioada plina de evenimente si gale de premii. Desi Globurile de Aur au cam eclipsat celelalte evenimente care au avut loc in prima luna a anului, o multime de actrite au etalat rochii la fel de fabuloase pe covoarele rosii de la Premiile Publicului (Peoples Choice Awards) si de la Premiile Asociatiei Criticilor de Film (Critics Choice Awards), organizate pe 7 si pe 8 ianuarie in California. Care au fost cele mai spectaculoase aparitii, cele mai extravagante rochii si cele mai stilate vedete?

La aceleasi premii, actrita Kate Beckinsale a fost foarte admirata si laudata, ea purtand o rochie visinie realizata de J. Mendel, la care a asortat cercei tip candelabru si un coc simplu si elegant. Pentru poze, click aici.

Sursa foto: © HFPA

Eva Longoria
a aratat suberb intr-o rochita midi de culoarea turcoazului la Premiile Criticilor - si pentru a pune cat mai bine in evidenta rochia Monique Lhuiller cu aplicatii aurii, Eva a optat pentru un ten foarte bronzat, un mic breton si pantofi bej. Pentru poze, click aici. Tot o fana a culorii turcoaz a fost si blonda

Kate Hudson, care si-a facut aparitia la Premiile Publicului intr-o rochie asimetrica si usor neconventionala semnata Gucci, la care a asortat pantofi de aceeasi culoare si o poseta plic tot Gucci. Kate si-a etalat rochia nu doar pe covorul rosu, ci si pe scena Premiilor Publicului, de unde si-a ridicat premiul pentru Actrita Favorita in Rol Principal. Pentru poza, click aici.

Voluptuoasa Queen Latifah a fost una dintre cele mai elegante aparitii la Premiile Publicului, purtand o rochie lunga de culoare mov intens, semnata de designerul Georges Chakr. Nici Queen Latifah nu s-a intors cu mainile goale de la eveniment, ea castigand un trofeu pentru rolul din “The Secret Life of Bees”. Pentru poza, click aici.

Una din vedetele care primit atat aprecieri, cat si critici pe covorul rosu a fost Katy Perry. Cantreata a ales o rochie in stilul anilor ’40, din satin albastru pal cu detalii de dantela, la care a asortat o coafura buclata in stilul vechilului Hollywood. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.