Setari Cookie-uri

Vedete la Dieta: Noile siluete de la Hollywood

Vedetele de la Hollywood sunt permanent la dieta insa in ultimele luni, o multime de vedete au impresionat (sau au socat) cu siluetele lor mai slabe si mai tonifiate. Care sunt actritele, modelele si cantaretele care au slabit in ultimul timp si cum au reusit sa scada in greutate? Afla din acest articol!

Vedetele de la Hollywood sunt permanent la dieta – insa in ultimele luni, o multime de vedete au impresionat (sau au socat) cu siluetele lor mai slabe si mai tonifiate. Care sunt actritele, modelele si cantaretele care au slabit in ultimul timp si cum au reusit sa scada in greutate? Afla din acest articol!

Alanis Morisette – Cantareata in varsta de 34 de ani a acumulat in greutate dupa despartirea de iubitul ei, actorul Ryan Reynolds, cu care formase un cuplu timp de 4 ani. Alanis a declarat ca nu crede in eficienta dietelor pe termen scurt si de aceea a apelat la un regim vegetarian sanatos, bazat pe legume, fructe si cereale – si pentru a obtine o silueta tonifiata, Alanis a ales un program de exercitii combinat: inot, dans, jogging si kickboxing, reusind sa slabeasca 9 kilograme in 4 luni. Pentru poze inainte si dupa dieta, click aici.

Alessandra Ambrosio este unul dintre Ingrerasii Victoria’s Secret, iar in 2008, renumitul website cu target masculin AskMen a stabilit ca Alessandra a fost una dintre cele mai dorite femei in ultimul an, desi superba brazilianca a fost insarcinata 8 luni din cele 12 ale anului 2008. In mod surprinzator, Alessandra a reusit sa defileze pe scena Victoria’s Secret la doar 3 luni dupa nastere. In ianuarie 2009, la doar 5 luni dupa ce a devenit mamica, Alessandra (care a acumulat 20 de kilograme in timpul sarcinii – pentru poza, click aici) a fost fotografiata pe plaja din St. Barts - mai slaba ca oricand si cu un abdomen perfect tonifiat, Alessandra cantareste acum doar 51 de kilograme la 1,78 m. Ce a facut Alessandra pentru a reveni la dimensiunile de manechin? “Nu e magie! E doar mult efort.” - dupa cum a declarat chiar Alessandra, care a optat pentru un antrenament difersificat, alcatuit din balet, alpinism si exercitii de tonifiere, pe care le-a executat riguros timp de 2 ore in fiecare zi. Pe langa exercitiile fizice, Alessandra a apelat la o dieta bazata pe salate si orez integral. Pentru poze cu Alessandra in bikini, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.