Setari Cookie-uri

Vedete la Dieta: Noile siluete de la Hollywood

Vedetele de la Hollywood sunt permanent la dieta insa in ultimele luni, o multime de vedete au impresionat (sau au socat) cu siluetele lor mai slabe si mai tonifiate. Care sunt actritele, modelele si cantaretele care au slabit in ultimul timp si cum au reusit sa scada in greutate? Afla din acest articol!

Karolina Kurkova - Alessandra nu e singurul Ingeras Victoria’s Secret care a slabit in ultimele luni. Dupa ce in vara anului 2008, Karolina fusese criticata de criticii de moda pentru coapsele “prea groase” si pentru urmele de celulita pe care le afisase intr-o prezentare de lejerie intima, manechinul a apelat la o cura de slabire si la antrenamente de tonifiere si a reusit sa slabeasca 5 kilograme, ajungand la 61 de kilograme la 1,80 m. Desi a urmat o dieta bazata pe legume proaspete si proteine, o dieta saraca in grasimi si in carbohidrati si rezultatele au fost vizibile (pentru poze, click aici), Karolina spune ca nu a reusit sa slabeasca exact cat si-a propus. Motivul? Se pare ca frumoasa de origine ceha sufera de hipotiroidism.

Gwyneth Paltrow - Desi este una dintre vedetele care si-au mentinut silueta “skinny” de-a lungul anilor, Gwyneth a marturisit pe blogul personal ca are de dat jos cateva kilograme pe care le-a acumulat de sarbatori. Ce face Gwyneth pentru a scapa de cativa centimetrii si de 3-4 kilograme? “Imi place sa postesc si sa fac detoxifieri de cateva ori pe an.”, spune actrita, explicand ca pentru a ajunge la rezultatele dorite, renunta timp de 7 zile la: lactate, cereale, carne rosie, alimente procesate, soia, alune, cartofi, rosii, ardei, vinete, condimente, zahar, cafea si alcool, consumand exclusiv salate, peste, fructe, supe, pui si multa apa. Pentru poze cu Gwyneth dupa regim, click aici.

Queen Latifah – In ultimele luni, voluptuoasa actrita in varsta de 38 de ani a reusit sa slabeasca 9 kilograme cu ajutorul programului Jenny Craig, program la care a apelat si actrita Kirstie Alley. Queen Latifah a declarat ca nu isi doreste sa ajunga slaba, scopul ei fiind doar sa fie sanatoasa si sa reprezinte in continuare un model pentru femeile cu forme pline. Cat cantareste actrita in urma dietei? 91 kilograme la 1.78 m inaltime! Actrita si-a etalat noua silueta la Premiile BET de la inceputul lunii ianuarie, intr-o rochie neagra, ideala pentru formele rotunde. Pentru Queen Latifah inainte de dieta, click aici – si dupa dieta, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.