Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey, domnisor de onoare in Mireasa e iubita mea

A smuls suspine de la suflarea feminina ca Dr. McDreamy in Anatomia lui Grey, ne-a sedus ca-n basme in Magie in Manhattan, iar revista People l-a declarat (ah, pe buna dreptate!) cel mai sexy tatic de pe planeta. Acum ne rasfata privirea in comedia romantica Mireasa e iubita mea, intr-un rol pe cat de inedit, pe atat de seducator: e domnisor de onoare. Doamnelor si domnilor, Patrick Dempsey!

A smuls suspine de la suflarea feminina ca Dr. McDreamy in „Anatomia lui Grey”, ne-a sedus ca-n basme in „Magie in Manhattan”, iar revista „People” l-a declarat (ah, pe buna dreptate!) cel mai sexy tatic de pe planeta. Acum ne rasfata privirea in comedia romantica „Mireasa e iubita mea”, intr-un rol pe cat de inedit, pe atat de seducator: e „domnisor” de onoare. Doamnelor si domnilor, Patrick Dempsey!

Tom (Patrick Dempsey) s-ar putea considera un barbat fericit: este burlac si sarmant, femeile ii cad la picioare, camarazii de baschet il invidiaza, iar Hannah (Michelle Monaghan), cea mai buna prietena, ii este cel mai de incredere confident pe care si-l putea dori, ba chiar il insoteste la fiecare nunta a tatalui lui, aflat, momentan, la a sasea casatorie.

Dupa ce-si cauta intens perechea in relatii fara viitor, Tom realizeaza ca jumatatea lui i-a fost aproape in tot acest timp abia cand Hannah pleaca intr-o calatorie de afaceri in Scotia, de unde revine peste sase saptamani indragostita lulea de Colin (Kevin McKidd), un scotian chipes, bogat si de vita nobila, care a si cerut-o in casatorie. Iar cand Tom abia isi facuse curaj sa-i propuna o relatie, are surpriza sa fie invitat la nunta prietenei lui ca... domnisoara de onoare. Sau, ma rog, „domnisor”.

Indragostit si dezamagit peste poate, se lasa, totusi, convins de prieteni sa accepte propunerea prietenei sale tocmai pentru a-si facilita misiunea secreta: aceea de a-i „sufla” scotianului logodnica de sub nas inainte sa fie prea tarziu. Caci... mireasa e iubita lui, chiar daca ea nu stie inca.

Inarmat cu rabdare si tact, Tom rezista cu stoicism sicanelor pe care i le fac celelalte domnisoare de onoare si, cu ajutorul prietenilor sai, saboteaza nunta chiar din „culise”. Doar cum poti fura mai degraba inima miresei decat devenindu-i confident in valtoarea pregatirilor dinaintea nuntii?!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.