Setari Cookie-uri

Patrick Dempsey, domnisor de onoare in Mireasa e iubita mea

A smuls suspine de la suflarea feminina ca Dr. McDreamy in Anatomia lui Grey, ne-a sedus ca-n basme in Magie in Manhattan, iar revista People l-a declarat (ah, pe buna dreptate!) cel mai sexy tatic de pe planeta. Acum ne rasfata privirea in comedia romantica Mireasa e iubita mea, intr-un rol pe cat de inedit, pe atat de seducator: e domnisor de onoare. Doamnelor si domnilor, Patrick Dempsey!

Asa ca ia drumul Scotiei si se ambitioneaza s-o convinga – subtil, dar elocvent – pe Hannah ca el trebuie sa-i fie mire. Daca va reusi insa s-o cucereasca inainte ca ea sa devina sotia scotianului vom vedea in “Mireasa e iubita mea”, „un film delicios de romantic si minunat de amuzant. Irezistibil si fermecator.” - Paul Fischer, Dark Horizons.

Productie Columbia Pictures, „Mireasa e iubita mea” este acum disponibil pe DVD, insotit de comentariile regizorului Paul Weiland, minifilmele „Salveaza situatia: realizarea filmului Mireasa e iubita mea”, „Trei nunti si un orizont”, scene taiate, trailer-ele filmelor „Hancock”, “Nu te pune cu Zohan”; “Cercul literar Jane Austen” si alte bonusuri. Un film distribuit de Prooptiki Romania. Pret recomandat: 54,9 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.