Setari Cookie-uri

Vedete Care Au Uitat de Machiaj

Vedetele de la Hollywood isi fac aparitia pe covorul rosu dupa cel putin 2 ore petrecute pe mana make-up artistilor si a hair stilistilor iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, senzationale. In ultimele luni, aceleasi vedete au iesit in public fara pic de machiaj, iar paparazzi au fost, ca de fiecare data, pe faza. Cum arata cele mai admirate vedete de la Hollywood fara machiaj? Afla aici!

Vedetele de la Hollywood isi fac aparitia pe covorul rosu dupa cel putin 2 ore petrecute pe mana make-up artistilor si a hair stilistilor… iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, senzationale. In ultimele luni, aceleasi vedete au iesit in public fara pic de machiaj, iar paparazzi au fost, ca de fiecare data, pe faza. Cum arata cele mai admirate vedete de la Hollywood fara machiaj? Afla aici!

Mariah Carey este una din vedetele care prefera look-ul glamour, un look din care nu lipsesc buclele perfecte, glossul, lotiunea autobronzanta si hainele cat mai sexy, insa pentru rolul ei din filmul Push, Mariah a suferit o transformare majora: machiajul a fost eliminat complet, parul a fost vopsit castaniu inchis si prins in coada si hainele sexy ale cantaretei au fost inlocuite cu sacouri sobre. Rezultatul? Diva Mariah este de nerecunoscut! Pentru poza, click aici.

Kate Moss e pe locul 3 in topul celor mai cautate supermodele in 2008, insa pentru a arata senzational, Kate trebuie sa treaca prin mana expertilor in beauty. Desi Kate se poate mandri cu trasaturi frumoase, stilul de viata agitat, petrecerile, tigarile si drogurile din trecutul lui Kate si-au cam pus amprenta pe chipul fotomodelului. Pentru poze, click aici.

Miranda Kerr
– Manechinul Victoria’s Secret si iubita lui Orlando Bloom are anii si chipul angelic de partea ei. Cu un ten bronzat si fara imperfectiuni, cu gropitele care au facut-o celebra si cu ochii magnetici Miranda arata foarte fresh si foarte bine chiar si fara pic de machiaj. Pentru poza, click aici.

Rihanna – Tot din seria vedetelor care arata foarte bine fara make-up face parte si Rihanna, care se poate lauda cu un ten impecabil, cu buze voluptuoase care nu au nevoie nici macar de gloss si cu o culoare de ochi foarte speciala care nu are nevoie de mascara pentru a sari in evidenta. Pentru poze, click aici.

Keira Knightley a fost inclusa in Topul Celor Mai Frumoase Actrite din Toate Timpurile, un top realizat de Sky HD. Keira a fost plasata pe locul 8, dupa frumuseti ca Grace Kelly, Audrey Hepburn sau Marilyn Monroe, insa o mare parte din frumusetea actritei britanice se datoreaza talentatilor make-up artisti, care stiu cum sa ii camufleze cearcanele si figura palida. Cum arata Keira fara fond de ten, fara ruj si fara rimel? Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.