Setari Cookie-uri

Vedete Care Au Uitat de Machiaj

Vedetele de la Hollywood isi fac aparitia pe covorul rosu dupa cel putin 2 ore petrecute pe mana make-up artistilor si a hair stilistilor iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, senzationale. In ultimele luni, aceleasi vedete au iesit in public fara pic de machiaj, iar paparazzi au fost, ca de fiecare data, pe faza. Cum arata cele mai admirate vedete de la Hollywood fara machiaj? Afla aici!

Heidi Klum – tot din seria supermodelelor nemachiate o avem si pe Heidi Klum, care inca se metine in topul celor mai cautate modele, chiar si la 35 de ani si dupa 3 copii. Desi Heidi arata chiar foarte bine fara mascara, blush sau ruj stralucitor, nu e la fel de glamour si de sexy fara ajutor din partea cosmeticelor. Pentru poze, click aici.

Eva Longoria – Atunci cand este pe covorul rosu, Eva straluceste pur si simplu, insa o mare parte a stralucirii actritei se datoreaza genelor false (pe care Eva le poarta mai mereu) si a machiajului smokey eyes. Pentru Eva naturala, click aici.

Debra Messing – Actrita din Will & Grace are tenul alb si parul roscat si are nevoie macar de un strop de machiaj pentru a straluci – insa de curand, paparazzi au surprins-o pe Debra cu parul valvoi si cu tenul neatins de produse cosmetice… culmea, iesind dintr-un salon de beauty! Pentru poza, click aici.

Gisele Bündchen face senzatie pe copertele revistelor, in reclame, in editoriale de moda si pe catwalk, unde isi etaleaza corpul fara cusur. Insa daca silueta frumoasei brazilience nu are nevoie de nici un retus, Gisele are nevoie de ceva machiaj si de mana unui specialist pentru a avea un chip de supermodel. Desi a fost sfatuita in trecut sa apeleze la chirurgia estetica pentru a-si modifica nasul putin cam mare pentru o covergil, Gisele nu a ascultat sfaturile criticilor, insa spune ca mizeaza pe machiaj pentru a-si ascunde aceasta mica imperfectiune. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.