Setari Cookie-uri

Vedete Care Au Uitat de Machiaj

Vedetele de la Hollywood isi fac aparitia pe covorul rosu dupa cel putin 2 ore petrecute pe mana make-up artistilor si a hair stilistilor iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, senzationale. In ultimele luni, aceleasi vedete au iesit in public fara pic de machiaj, iar paparazzi au fost, ca de fiecare data, pe faza. Cum arata cele mai admirate vedete de la Hollywood fara machiaj? Afla aici!

Jessica Biel – Iubita lui Justin Timberlake arata spectaculos pe covorul rosu, atunci cand imbraca rochii stralucitoare, bijuterii sclipitoare si un machiaj care ii evidentiaza ochii si buzele groase. Insa atunci cand nu se afla pe covorul rosu, Jessica nu poarta mai deloc machiaj, nu tine sa se imbrace dupa ultimele trenduri si nici nu petrece ore in sir aranjandu-si parul inainte de a iesi din casa. Rezultatul? Jessica de pe strada este obosita, palida, abatuta si foarte diferita de Jessica de pe covorul rosu. Pentru poze, click aici si aici.

Kim Kardashian este o fana declarata a machiajului elaborat, dupa cum chiar ea spune pe blogul personal, acolo unde ofera sfaturi de beauty cititoarelor si admiratoarelor ei. Desi Kim poarta machiaj chiar si atunci cand merge la sala de fitness (sau isi mascheaza lipsa machiajului in spatele ochelarilor gigantici de soare), Kim a fost si ea surprinsa de paparazzi fara pic de make-up. Desi arata foarte diferit, “actrita” se poate lauda cu un ten uniform si trasaturi exotice – pentru poza, click aici.

Jennifer Hudson – Castigatoarea American Idol nu poarta intotdeauna machiaj atunci cand se plimba prin oras, si nici ochelari sau sepci care sa camufleze lipsa acestuia. Pentru Jennifer naturala, click aici.

Hayden Panettiere – Vedeta din Heroes este inca foarte tanara (19 ani) si nu are nevoie de mult machiaj pentru a fi admirata - atunci cand calatoreste cu avionul, Hayden isi lasa tenul sa respire si foloseste doar o crema hidratanda. Cum arata Hayden fara make-up? Pentru poza, click aici.

Jessica Simpson este una din vedetele care arata cel mai bine atunci cand poarta foarte putin machiaj (sau chiar deloc) – pentru poza, click aici – si in mod sigur nu are nevoie de tratamente (chirurgicale sau nu) pentru marirea buzelor, si nici de gloss in abundenta – pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.