Setari Cookie-uri

Vedete in Bikini in 2009

Chiar si pe timp de iarna, vedetele de la Hollywood se inghesuie pe plaja. Din ianuarie pana in martie 2009, o multime de celebritati au fost fotografiate in bikini cine arata spectaculos (si cine nu?), cine are picioare de invidiat, forme apetisante si ce mai poarta vedele pe plaja? Afla aici!

Paris Hilton e mai mereu in vacanta, asa ca nu e de mirare ca si ea si-a petrecut (alaturi de noul ei prieten Doug) mai multe zile din luna martie purtand doar… bikini. Cei doi s-au intercut in gesturi tandre pe plaja din Maui, iar Paris si-a etalat silueta zvelta si abdomenul plat intr-un bikini albastru, insa a ales sa-si acopere soldurile chiar si in apa. Pentru poze, click aici.

Hilary Duff - O alta vedeta care nu a vrut sa isi arate fundicul in chilotei fotografilor a fost Hilary Duff, care a apelat la aceeasi tehnica ca si Paris: o mini fustita neagra. Hilary a fost surprinsa in bikini in timp ce se afla cu prietenul ei intr-o mini-vacanta in Insulele Caraibe Pentru poze, click aici.

Nu doar tinerele starlete de la Hollywood cu forme perfecte au fost surprinse pe plaja la inceput de 2009. Goldie Hawn (63) si Anjelica Houston (57) sunt 2 dintre vedetele veterane care au atras atentia papparazzilor in timp ce… se balaceau in apa. Mamica la fel de celebra a lui Kate Hudson a optat pentru un costum intreg alb cu buline, iar Morticia Adams a hotarat ca nu e nevoie sa ai o silueta perfecta pentru a imbraca un minuscul costum de baie din 2 bucati… cu imprimeu de leopard. Pentru poze, click aici si aici.

Alessandra Ambrosio si Miranda Kerr au devenit faimoase odata ce au pasit pe scena purtand doar… bikini sau lenjerie sexy. Insa cele doua “Ingerase” Victoria’s Secret nu isi etaleaza siluetele subtiri doar pe catwalk, ci si in timpul sedintelor foto pentru catalogul faimosului brand – de curand, Miranda si Alessandra au imbinat utilul cu placutul: au plecat in vacanta in Caraibe, unde au avut timp si de baie si de bronzat, si de sedinte foto pe plaja. Pentru Miranda, click aici si pentru proaspata mamica Alessandra, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.