Setari Cookie-uri

Vedete in Bikini in 2009

Chiar si pe timp de iarna, vedetele de la Hollywood se inghesuie pe plaja. Din ianuarie pana in martie 2009, o multime de celebritati au fost fotografiate in bikini cine arata spectaculos (si cine nu?), cine are picioare de invidiat, forme apetisante si ce mai poarta vedele pe plaja? Afla aici!

Marisa Miller e un alt ingeras care face senzatie cu silueta ei subtire si bustul generos. In 2008, Marissa a aparut pe copertile a sute de reviste (mai ales adresate barbatilor) si nu a imbracat niciodata altceva decat… bikini sau lenjerie sexy. Motivul? La 1,73 cm si 50 kg, Marisa este unul dintre manechinele cu cele mai perfecte siluete, spun specialistii. Pentru poze, click aici.

Eva Herzigova – In anii ’90, manechinul de origine ceha era imaginea Wonderbra. Cu un decolteu proeminent si cu formele apetisante, Eva facea senzatie atat in reclame, cat si pe podium. Acum cateva zile, Eva a fost fotografiata de papparazzi in timp ce se relaxa pe plaja si verdictul e evident: Eva e mai slaba ca oricand (prea slaba ar spune unii), desi nu mai are 20 de ani si nici nu mai profeseaza ca model. Pentru poze comparative, click aici.

Nu doar manechinele silfide au fost “depistate” de fotografi in timp ce se bronzau pe plaja. Ingerasul Victoria’s Secret Doutzen Kroes a fost si ea fotografiata acum cateva zile in timp ce se afla pe nisipurile aurii din Miami. Doutzen se poate mandri cu o silueta impecabila, atletica si tonifiata. Pentru galerie, click aici.

Nadine Coyle este una dintre fetele de la Girls Aloud si, din pacate, singura din trupa care a fost surprinsa in timp ce se relaxa langa piscina in timp ce purta un bikini negru. Cum arata frumoasa Nadine in bikini? Pentru poze, click aici.

Pe Dayana Mendoza am zarit-o in bikini intr-un show de proportii, un show in care a fost admirata de o lume intreaga. Cine e Dayana? Frumoasa din Venezuela e castigatoarea concursului Miss Univers 2008. Cu masurile 88-60-90, Dayana arata minunat atunci cand se dezbraca in bikini. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.