Setari Cookie-uri

Atentie! Motor! Actiune! Vedetele pe platourile de filmare

In prag de vara, vedetele de la Hollywood sunt foarte ocupate cu nenumarate proiecte fie ca este vorba de noi seriale politiste sau de comedie, de filme romantice sau de actiune, o multime de vedete de la Hoolywood au fost surprinse in ultimele luni etalandu-si talentele actoricesti pe platourile de filmare.

In prag de vara, vedetele de la Hollywood sunt foarte ocupate cu nenumarate proiecte – fie ca este vorba de noi seriale politiste sau de comedie, de filme romantice sau de actiune, o multime de vedete de la Hoolywood au fost surprinse in ultimele luni etalandu-si talentele actoricesti pe platourile de filmare.

Megan Fox
– La Premiile Golden Globes, superba Megan Fox a fost intrebata despre cum s-a pregatit pentru gala. Raspunsul vedetei? “Pot sa va spun ca talia mea masoara 58 de cm. Practic, m-am infometat timp de o luna. Glumesc, am facut exercitii Pilates. Enorm de multe exercitii Pilates.” 58 cm – asa sa fie oare? Acum cateva zile, Megan a fost fotografiata pe platourile de filmare ale peliculei Jonah Hex in timp ce purta un corset extrem de stramt care ii facea talia sa para mai mica chiar si decat 55 de cm. Pentru poze, click aici. Frumoasa Megan e obisnuita cu costumatiile ciudate (sau cu lipsa lor) atunci cand joaca in filme. Acum un an, Megan Fox declara ca slabise pana la 45 de kilograme (la 1,68 cm) pentru rolul din filmul Jennifer’s Body, un rol pentru care Megan s-a “debarasat” de haine. Pentru poze, click aici.

Leighton Meester – interpreta lui Blair Waldorf nu se dedica in exclusivitate filmarilor pentru serialul de succes Gossip Girl – in aprilie 2009, Leighton a inceput filmarile pentru noul ei film The Roommate. Oare este vreo asemanare intre fashionista Blair si Leighton in The Roommate? Nici vorba! Vedeta a fost fotografiata pe platourile de filmare, insa e cam dificil de recunoscut: Leighton nu mai este fashionista si bruneta, ci o tipa casual si blonda. Pentru poze, click aici.

O alta vedetda/personaj cu statut de fashion icon este si Sarah Jessica Parker - Ne-am obisnuit sa o vedem pe Sarah in tinutele ei fabuloase din Sex and the City, insa in ultimul ei film, vedem o Sarah casual si simpla, fara buclele care au facut-o celebra. Partenerul Sarei din noul ei film Did You Hear About the Morgans?? Nimeni altul decat Hugh Grant. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.