Setari Cookie-uri

Atentie! Motor! Actiune! Vedetele pe platourile de filmare

In prag de vara, vedetele de la Hollywood sunt foarte ocupate cu nenumarate proiecte fie ca este vorba de noi seriale politiste sau de comedie, de filme romantice sau de actiune, o multime de vedete de la Hoolywood au fost surprinse in ultimele luni etalandu-si talentele actoricesti pe platourile de filmare.

Dupa ce in 2008, serialul despre adolescenti Beverly Hills: 90210 s-a reinventat si relansat, multe alte productii populare in anii ’90 i-au urmat exemplul. In 2009, Merlose Place revine pe ecrane – cu o distributie noua si interesanta. Cine face parte din noua serie Merlose Place? Nimeni alta decat noua mamica Ashlee Simpson. Pentru poze cu Ashlee filmand un episod din Merlose Place, click aici.

O alta combinatie cel putin interesanta este si Hilary Duff in serialul Law and Order. “Micuta Lizzie McGuire” a fost cooptata in serialul politist – si desi Hilary se declara incantata de proiect, producatorii au decis sa o includa doar intr-un episod. Pentru poze de la filmari, click aici.

Audrina Patridge
– in 2008, vedeta din The Hills a primit primul ei rol intr-un film. Audrina nu a fost selectata pentru rol neaparat pe baza talentelor actoricesti, ci mai degraba pe motivul ca arata foarte bine in… bikini, mai ales ca un mic bikini verde este tot ce poarta in filmul Into the Blue: The Reef. Pentru poze de la filmari, click aici.

Katherine Heigl este si ea ocupata zilele acestea – in mai 2009, Katherine se afla zi de zi pe platourile de filmare ale peliculei Five Killers, unde joaca alaturi de Ashton Kutcher si Tom Selleck. Cum arata Katherine in noul ei milm? Putin mai rotunjoara decat de obicei - pentru poze, click aici.

Jennifer Aniston
– de curand, simpatica Jennifer a inceput filmarile pentru noua ei pelicula, The Baster, un film in care il are ca partener pe Jason Bateman si in care joaca rolul unei femei necasatorite in varsta de 40 de ani. Jennifer pare foarte vesela si zambareata la filmari (poate pentru ca joaca intr-o comedie) – pentru poze, click aici.

Nici prietena cea mai buna a lui Jennifer, Courteney Cox, nu duce lipsa de proiecte zilele acestea. In prezent, Courteney filmeaza pentru un nou serial de comedie, Cougar Town, unde joaca rolul unei mamici, tot in varsta de 40 de ani. Acum cateva saptamani, Courteney a fost surprinsa in toiul filmarilor, in timp ce purta 2 halate de baie pe strada. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.