Setari Cookie-uri

Cele mai Sexy Vedete in Topurile de Profil

Maxim, FHM, Esquire ce au aceste reviste in comun? Pe langa targetul specific masculin, aceste publicatii adora sa adune cele mai hot si mai in voga vedete si sa intocmeaca topuri cu cele mai sexy celebritati si fac asta an de an. Care sunt vedetele care apar cel mai des in topurile Cele mai Sexy Femei din Lume in 2009? Afla aici!

Maxim, FHM, Esquire… ce au aceste reviste in comun? Pe langa targetul specific masculin, aceste publicatii adora sa adune cele mai hot si mai in voga vedete si sa intocmeaca topuri cu cele mai sexy celebritati… si fac asta an de an. Care sunt vedetele care apar cel mai des in topurile “Cele mai Sexy Femei din Lume” in 2009? Afla aici!

megan fox Una dintre cele mai dese aparitii din topurile de acest gen este nimeni alta decat focoasa Megan Fox (pentru poza, click aici), actrita care a devenit star odata cu aparitia din Transformers. Intrebata daca frumusetea ei si statutul de sex simbol o ajuta in cariera, Megan a raspuns: “Ma enerveaza la culme cand lumea spune ca sunt prea frumoasa pentru a obtine un rol. E o prostie. Nu as lucra daca nu as fi foarte atractiva. Hollywood-ul este cel mai superficial loc de munca.” Revista Esquire a ales-o pe Megan pentru un pictorial incendiar si un video pe masura, iar conceptul pare sa rezume o fantezie masculina: Megan se trezeste (in sutien push-up), se plimba in chilotei prin curte, face gratar, consuma carne cu mana si bea bere din sticla. Pentru filmuletul si fotografiile care au facut senzatie, click aici.

Cheryl Cole – In 2009, revista FHM (varianta americana) a desemnat-o pe componenta trupei Girls Aloud “cea mai sexy vedeta in 2009”, iar multi au fost surprinsi, dar nu pentru ca Cheryl nu ar fi superba, ci pentru ca nu este foarte cunosctuta in America si pentru ca in ultimul timp, si-a cam pierdut formele ce o faceau celebra acum cativa, slabind mult. Ce alte frumuseti au incantat cititorii FHM? Pentru poze cu top 10, click aici. Pe locul 2 s-a clasat bruneta Megan Fox, pe 3 mamica sexy Jessica Alba (o alta prezenta nelipsita din topurile de gen), iar top 10 a mai inclus frumuseti ca Adriana Lima (pentru poze, click aici), si noua senzatie exotica Freida Pinto (pentru poze, click aici).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.