Setari Cookie-uri

Cele mai Sexy Vedete in Topurile de Profil

Maxim, FHM, Esquire ce au aceste reviste in comun? Pe langa targetul specific masculin, aceste publicatii adora sa adune cele mai hot si mai in voga vedete si sa intocmeaca topuri cu cele mai sexy celebritati si fac asta an de an. Care sunt vedetele care apar cel mai des in topurile Cele mai Sexy Femei din Lume in 2009? Afla aici!

In luna mai 2009, revista americana Maxim a publicat topul lor plin frumuseti feminine celebre. Cine a fost “cireasa de pe tort” in topul Maxim? Olivia Wilde, care desi nu este foarte cunosctuta la nivel international, a fost remarcata inca din vremea cand juca in O.C. alaturi de Mischa Barton si a devenit ceva mai populara cu rolul din serialul House – chiar actrita Megan Fox a declarat ca este bisexuala si ca are un “crush” pentru frumoasa bruneta. Cum arata Olivia? E foarte slaba (zvonuri cum ca ar fi anorexica au circulat prin presa) – pentru poze, click aici – se mandreste cu sanii ei modesti (cupa A) si are ochi magnetici. Pentru frumusetea numarul 1 a revistei Maxim in pictoriale incendiare, click aici si aici.

Tabloidul American The Sun nu a ales sa intocmeasca un top banal precum alte 100, ci s-a decis sa realizeze un top intitulat “Cei mai frumosi sani de la Hollywood”. Cine a reusit sa se claseze pe pozitiile fruntase? Raspuns: doar frumuseti cu sani naturali si de marime impresionanta: Scarlett Johansson (pentru poze, click aici), Salma Hayek (pentru poze, click aici), Halle Berry (pentru poze, click aici), Jessica Simpson (pentru poze, click aici) si Jennifer Love Hewitt (pentru poze, click aici).

Bar Refaeli - Revista Sports Illustrated a decis ca iubita lui Leonardo DiCaprio este cea mai buna alegere pentru a poza in numarul lor cel mai popular: Editia Costumelor de Baie. Bar era aproape o necunoscuta inainte de a poza pe coperta celebrei publicatii – iar de la aparitie, superba blonda ste foarte cautata si considerata una dintre cele mai hot frumuseti ale momentului. Pentru pictorial in bikini, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.