Setari Cookie-uri

Schimbari de look socante ale vedetelor!

Metamoforza la vedete - sabie cu doua taisuri

Metamoforza la vedete - sabie cu doua taisuri

Cand noi ne plictisim de imaginea din oglinda, facem o schimbare mai mult sau mai putin radicala – scurtam zulufii, sau ii vopsim violet. La vedete, infatisarea insumeaza o felie majora din pachetul persoanei lor, pachet care se vinde publicului prin presa, filme, prezentari de moda, concerte etc. Asa ca orice retusuri la nivelul nasucurilor avantate-n aerul rarefiat respirat de VIP-uri va avea impact in contul bancar aproape concomitent cu unda de soc care va face-nconjurul lumii. In momentele astea, ies la rampa asa-numitii “image consultants”, si trec prin probe de foc ca ai lor clienti sa evite furcile caudine – mai tineti minte reactia omenirii, la unison consternata, cand Britney si-a ras podoaba capilara?!


Dar mai exista si alte ocazii de care un star poate profita ca sa incerce un make-over fara frica-n san ca ulterior va fi luat peste picior de toata presa globului. Se numesc filme! Stim cu totii ca scenariul, regia, decorurile, costumele - toate conlucreaza pentru a crea o lume aparte, in care conventia e clara: actorii se dau peste cap ca Fat-Frumosul proverbial, si leapada persoana reala pentru a se plia pe caracterul personajului. Dar uneori, imaginea actorului, bat-o vina, este atat de arhicunoscuta incat, de la primul “Motor!”, personajul si filmul sunt sortite esecului. Atunci intervin transformarile extreme – care, dintr-un anumit punct de vedere, sunt ca sporturile extreme: iti incearca limitele.

Unele metamorfoze sunt campanii de auto-promovare concepute in preambul de Oscaruri – o strategie devenita transparenta de cand cu nasul protetic al lui Nicole Kidman in “The Hours”. Altele sunt doar o ocazie perfecta ca un actor sa se maimutareasca in pielea altcuiva pret de cateva luni pe un platou – adica, daca noi ne prostim cu peruci si strat adipos virtual la o scara mai mica, de bun simt, in Photoshop, ei traduc tot procesul la scara reala, in timp real, si pe bani seriosi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.