Schimbari de look socante ale vedetelor!

Schimbari de look socante ale vedetelor!

Metamoforza la vedete - sabie cu doua taisuri

Metamoforza la vedete - sabie cu doua taisuri

Cand noi ne plictisim de imaginea din oglinda, facem o schimbare mai mult sau mai putin radicala – scurtam zulufii, sau ii vopsim violet. La vedete, infatisarea insumeaza o felie majora din pachetul persoanei lor, pachet care se vinde publicului prin presa, filme, prezentari de moda, concerte etc. Asa ca orice retusuri la nivelul nasucurilor avantate-n aerul rarefiat respirat de VIP-uri va avea impact in contul bancar aproape concomitent cu unda de soc care va face-nconjurul lumii. In momentele astea, ies la rampa asa-numitii “image consultants”, si trec prin probe de foc ca ai lor clienti sa evite furcile caudine – mai tineti minte reactia omenirii, la unison consternata, cand Britney si-a ras podoaba capilara?!


Dar mai exista si alte ocazii de care un star poate profita ca sa incerce un make-over fara frica-n san ca ulterior va fi luat peste picior de toata presa globului. Se numesc filme! Stim cu totii ca scenariul, regia, decorurile, costumele - toate conlucreaza pentru a crea o lume aparte, in care conventia e clara: actorii se dau peste cap ca Fat-Frumosul proverbial, si leapada persoana reala pentru a se plia pe caracterul personajului. Dar uneori, imaginea actorului, bat-o vina, este atat de arhicunoscuta incat, de la primul “Motor!”, personajul si filmul sunt sortite esecului. Atunci intervin transformarile extreme – care, dintr-un anumit punct de vedere, sunt ca sporturile extreme: iti incearca limitele.

Unele metamorfoze sunt campanii de auto-promovare concepute in preambul de Oscaruri – o strategie devenita transparenta de cand cu nasul protetic al lui Nicole Kidman in “The Hours”. Altele sunt doar o ocazie perfecta ca un actor sa se maimutareasca in pielea altcuiva pret de cateva luni pe un platou – adica, daca noi ne prostim cu peruci si strat adipos virtual la o scara mai mica, de bun simt, in Photoshop, ei traduc tot procesul la scara reala, in timp real, si pe bani seriosi.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri