Setari Cookie-uri

Cupluri de vedete gay: La ei, e la moda sa fii invers

Faptul ca pe 22 iulie stirea-bomba, cu litere de-o schioapa in mai toate tabloidele americane, era noua cearta dintre Samantha Ronson si Lindsay Lohan, soldata cu izgonirea actritei din locuinta DJ-itei, cu strigate si haine-n strada nu e motiv de alarma. Nu e vorba de mediatizare exagerata pe fond de orientare sexuala, e mersul lucrurilor la Hollywood. In cele ce urmeaza, punem si noi umarul la mediatizarea starurilor iubarete de acelasi sex pentru ca, daca nu putem lua la picior dealul Cetatii Filmului ca sa prindem in flagrant o imbratisare, o privire galesa sau alte non-stiri de gen, cu siguranta il putem lua peste picior pentru fixatiile paparazziilor campati la el in ograda.

Faptul ca pe 22 iulie stirea-bomba, cu litere de-o schioapa in mai toate tabloidele americane, era noua cearta dintre Samantha Ronson si Lindsay Lohan, soldata cu izgonirea actritei din locuinta DJ-itei, cu strigate si haine-n strada – nu e motiv de alarma. Nu e vorba de mediatizare exagerata pe fond de orientare sexuala, e mersul lucrurilor la Hollywood. In cele ce urmeaza, punem si noi umarul la mediatizarea starurilor iubarete de acelasi sex – pentru ca, daca nu putem lua la picior dealul Cetatii Filmului ca sa prindem in flagrant o imbratisare, o privire galesa sau alte non-stiri de gen, cu siguranta il putem lua peste picior pentru fixatiile paparazziilor campati la el in ograda.

Ca “We Made You”, primul single de pe albumul de comeback al lui Eminem, lansat prin mai, da, in mod previzibil, pe dinafara cu injurii la adresa vedetelor – este eufemismul anului. Ca relatia savuros de incerta dintre Lindsay Lohan si Samantha Ronson avea sa fie luata in colimator (si) de rapper – era la mintea cocosului. Amuzant? Versurile suna asa: "Lindsay, please come back to seeing men / Samantha's a two, you're practically a ten" – las verdictul “hilar, au ba” la latitudinea voastra. Si, ca tot vorbeam mai sus de certurile cuplului, tocmai cand credeam ca aerisirea rufelor de star nu poate iesi mai abitir in ochii publicului, noroc cu Twitter! Acolo isi declara iubirea Lindsay, acolo isi spunea oful mai deunazi cand a ajuns cu hainele in strada, acolo isi verifica, pesemne, popularitatea, cand paparazzii nu-s pe faza sa o asigure ca-i buricul pamantului.

Recent, creatoarea serialului “Grey’s Anatomy”, Shonda Rhimes a confirmat ca actorul T.R. Knight (cunoscut noua ca simpaticul George) va parasi platourile de filmare care l-au facut cunoscut unei lumi intregi. Cunoscut pentru ca... e George, da, dar si pentru ca e gay. Ejectarea vine dupa ce scriitorii au optat sa elimine din scenariu si relatia lesbi dintre personajele Callie si Erica Hahn – miscari de subminare care poate merita atentia GLAAD (Alianta Gay & Lesbian Impotriva Defaimarii)? Hmm, sa nu tragem concluzii pripite. Mai nou, au iesit la iveala zvonuri potrivit carora T.R. a optat, de bunavoie si nesilit de nimeni, sa se sustraga din show-ul hit al canalului ABC. Sau, umbla vorba, nu chiar nesilit de nimeni: se pare ca iubitul lui, Mark Cornelsen, un bombonel de 20 de ani, l-a sfatuit sa-si abandoneze rampa de lansare si sa-si urmeze destinul de a fi un star pe marile ecrane... Hmm.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.