Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai sexy accente din lume

Ne-am uitat la indeajuns de multe filme pana acum incat sa ne dam seama ca o voce dura combinata cu un accent par a fi armele secrete ce il ajuta pe un barbat sa castige detasat in fata competitiei. Cine poate declara cu mana pe inima ca nu a simtit fiori pe sira spinarii macar o data la auzul accentului englezesc stilat al lui Orlando Bloom sau Colin Firth, al celui melodios al irlandezilor Colin Farrell sau Jonathan Rhys Meyers, al accentului dur al scotienilor Sean Connery sau Ewan McGregor, sau al celui cuceritor al francezului Alain Delon?

Topul celor mai sexy accente din lume arata in urmatorul fel:

1. irlandez; 6. englezesc;
2. italian; 7. suedez
3. scotian; 8. spaniol;
4. frantuzesc; 9. galez;
5. australian; 10. american;

Specialistii considera ca preferintele femeilor pentru aceste accente sunt strans legate de figurile publice, fie ele vedete sau oameni politici, ale caror cuvinte sunt modelate de respectivele accente. Vedete precum australianul Ryan Kwanten (Jason Stackhouse- True Blood), englezul Robert Pattinson (Edward Cullen- The Twilight Saga), suedezul Alexander Skarsgard (Eric Northman- True Blood), spaniolul Javier Bardem (Juan Antonio Gonzalo- Vicky Cristina Barcelona) sau galezul Christian Bale (John Preston- Public Enemies) precum si filmele recente in care acestia au aparut au jucat un rol in rezultatele acestui sondaj.

Purtatorul de cuvant OnePoll.com atribuie afinitatea pe care o au femeile pentru accentul irlandez actorului Colin Farrell. Faima acestuia, accentul seducator dar si titlul de “baiat rau” au facut ca femeile sa asocieze aceste caracteristici cu irlandezii. “Vestea ca irlandezii au ajuns primii e una buna pentru ei. Acestia au fost in top dar si in afara acestuia de cinci ani incoace. Dar vedete foarte vizibile precum Colin Farrell au imbunatatit vizibilitatea acestui accent”, a declarat reprezentantul site-ului pentru cotidianul britanic The Telegraph.

Acesta mai explica pentru The Telegraph si caderea Frantei din gratiile feminine, pozitia a patra fiind pentru francezi o retrogradare considerabila. “Accentul frantuzesc nu mai e nici pe departe la fel de popular cum era. Putem probabil sa-l invinovatim pentru asta pe Nicolas Sarkozy care a schimbat de unul singur felul in care lumea ii vede pe francezi”. Conform acestuia femeile din intreaga lume i-au taxat pe francezi pentru indiscretiile presedintelui lor ai carui ochi mai fug catre diferite femei in ciuda faptului ca e casatorit cu frumoasa Carla Bruni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.