Setari Cookie-uri

(P) Daca ai sti ce-ti rezerva viitorul, ce-ai face?

FLASHFORWARD: AMINTIRI DIN VIITOR, cel mai asteptat serial al anului va fi difuzat in premiera si in exclusivitate la AXN din 16 noiembrie, de la ora 23:00

Acest fascinant serial nou nout incepe cu o surpriza de proportii: toti locuitorii planetei isi pierd cunostinta simultan pret de 2 minute si 17 secunde, perioada in care vad ceea ce li se va intampla intr-un anumit moment din viitor.

FlashForward: Amintiri din viitor va fi difuzat din 16 noiembrie, in fiecare luni, de la ora 23:00 in premiera si in exclusivitate la AXN.

AXN continua sa ofere publicului in premiera si in exclusivitate cele mai recente si mai de succes seriale americane. Astfel, pe langa FlashForward: Amintiri din viitor, AXN va difuza, la scurt timp dupa premiera lor din S.U.A., cele mai recente sezoane din seriale de succes precum Lost: Naufragiatii, CSI: NY – Criminalistii si Minti ciminale.

Aceasta drama reda impactul pe care-l are asupra oamenilor un eveniment inexplicabil ce face ca toti locuitorii planetei sa isi piarda cunostinta in acelasi moment si sa vada ce se va intampla sase luni mai tarziu, pe 29 aprilie 2010. Serialul, care are 24 de episoade, este o adaptare a romanului lui Robert J. Sawyer, un celebru si multi-premiat scriitor american de SF. Productia urmareste viata unui grup de personaje a caror existenta este definitiv schimbata de experienta prin care tocmai au trecut si care, dupa cum era de asteptat, incearca sa inteleaga ce anume au vazut si sa decida daca isi accepta destinul sau vor incerca sa-l schimbe.

In FlashForward: Amintiri din viitor, produs de David S. Goyer (co-scenaristul filmelor Batman-Inceputuri si Cavalerul negru) si Brannon Braga (24, Star Trek: Enterprise) joaca Joseph Fiennes (Shakespeare in Love), Jack Davenport (trilogia Piratii din Caraibe), Dominic Monaghan (Lost:Naufragiatii) si Sonya Walger (Lost:Naufragiatii) precum si John Cho (Star Trek), Courtney B. Vance (Lege si ordine: Intentii criminale), Brian O'Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton si Peyton List.

Serialul a avut premiera in Statele Unite pe canalul ABC in septembrie 2009 si a devenit unul dintre cele mai de succes productii ale grilei de toamna. De atunci, serialul a fost preluat si difuzat de tari precum Marea Britanie, Spania, Australia, Italia, Rusia si Singapore si continua sa se bucure de un succes enorm peste tot in lume.
Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.