Setari Cookie-uri

Film de Sarbatori: Puterea imaginatiei

Umor contagios, intamplari de neimaginat, o paturica-minune si candoarea unui copil a carui imaginatie poate schimba lumea la propriu. Iata ingredientele celui mai nou film cu Eddie Murphy, Imagine That /Puterea imaginatiei, disponibil acum pe DVD.

Astfel, dintr-un finantist scortos si stresat, Evan devine de nerecunoscut: rade, canta si danseaza, o insoteste pe Olivia in lumea fermecata a printeselor si devine dependent de paturica Googa. Desi “concurenta” pune sa fie urmarit ca sa-i afle secretul si aplica aceeasi strategie, Evan ajunge la un pas de promovare, dar… alege sa fie in alta parte, pentru a juca cel mai important rol din viata lui. Sa fie Googa adevaratul secret sau… altceva? Aflam totul de-a fir a par din “Imagine That” / “Puterea imaginatiei” - „Cel mai bun film al lui Eddie Murphy, de ani de zile!” (Jeffrey Lyons, KNBC), o comedie care garanteaza buna dispozitie intregii familii si aduce zambetul chiar si pe buzele celor mai tristi oameni de afaceri.

Filmul este disponibil acum pe DVD alaturi de filmulete, scene taiate, precum si de comentariile regizorului Karey Kirkpatrick si ale micutei Yara Shahidi. O productie Paramount Pictures distribuita de Prooptiki Romania in hypermarketuri si in magazinele de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.