Setari Cookie-uri

Compatibilitatea Yin -Yang a cuplurilor in functie de perioada nasterii

Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

In structura macrocosmica, fortele contradictorii si complementare se unesc spre gasirea echilibrului perfect al universului in fiecare particula si celula vie. In natura, existenta isi ghideaza viata in jurul elementelor yin si yang, bun si rau, slab si puternic, intunecat si luminos. Yin si Yang sunt insasi intregul, chiar echilibrul, insasi schimbarea si evolutia, fortele primordiale ale lumii. La nivel individual, suntem alcatuiti dintr-o suma de trasaturi contradictorii care tind sa graviteze unele in jurul altora pana cand secretul armoniei interioare este regasit. La nivel relational, suntem atrasi si ne simtim completati in acelasi timp, intr-un mod de multe ori ciudat si de neinteles, de persoane diferite noua.

Cuplul Yin-Yang reprezinta cuplul perfect, intreg si implinit, legat prin sute de legaturi mici sau puternice, legaturi indivizibile care sudeaza cuplul mai mult cu trecerea timpului. Pentru o armonie totala si o intelegere deplina, energia yin sau yang a unuia dintre parteneri trebuie sa trebuie sa fuzioneze complementar cu energia yang sau yin a celuilalt partener. Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

Citește și:


Cei nascuti primavara
, in lunile martie, aprilie, mai sunt persoane care se hranesc spiritual cu energia a tot ceea ce exista in jurul lor, incepand cu persoanele aproapiate si terminand cu natura si de aceea, starea lor de echilibru este dependenta de schimbarile care au loc in jurul lor. In schimb, cei nascuti toamna, in lunile septembrie, octombrie, noiembrie sunt persoane active, ce pun pret pe trup si pe valentele, necesitatile, placerile, satisfactiile si simturile care pornesc de la acesta si pe prelungirea existentei.


Cei nascuti iarna
(in lunile decembrie, ianuarie, februarie) sunt predispusi norocului si lucrurilor pozitive, inteligenta si capacitatea de a descifra sensurile mistice ale vietii si insesizabilului constituind unul dintre punctul lor forte. Pe de alta parte, persoanele nascute vara, in lunile iunie, iulie, august, sunt personalitati puternice, solare, vitaliste cautand sa energizeze totul in jurul lor, chiar daca acest lucru stricarea armoniilor create deja in afara lor, interferarea sau suprapunerea inoportuna cu acestea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.