Setari Cookie-uri

Compatibilitatea Yin -Yang a cuplurilor in functie de perioada nasterii

Cat de compatibila esti cu partenerul de viata si daca esti posibil sau nu sa atingi treapta suprema a compatibilitatii, cea yin-yang, poti afla luand ca punct de reper perioada anului in care esti nascuta.

Cum se inteleg cei nascuti toamna cu cei nascuti iarna – Chiar daca avem de a face in acest cuplu cu un realist si un idealist, in timp si trecand proba pasiunii si a rezistentei ei, in acest cuplu se poate ajunge la o legatura destul de puternica si subtila. Exista trasaturi de caracter in comun, obiective de viata care se suprapun pe alocuri, dar exista si dorinta partenerului nascut iarna spre independenta si libertate. Neplacerile sunt inevitabile in acest cuplu, insa pot depasite mai mult sau mai putin, in functie de existenta unor spirite sanatoase si deschise.


4.Compatibilitatea Yin-Yang a celor nascuti iarna


Cei nascuti iarna cu cei nascuti iarna
– Cum se inteleg cei doi? Bine, am putea spune, daca ne referim la o relatie lina, domoala, frumoasa, pasnica, fara prea multe urcusuri, coborasuri, turbulente sau rasturnari de situatii. Legatura dintre cei doi poate fi trainica si de lunga durata, insa lipsita de elanul si scanteile pe care numai marile pasiuni si focuri le aduc.

Citește și:

Sursa: G arbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Spune-mi ce valori ai ca sa-ti spun cum este viata ta

Vorbe intelepte si adevarate despre despartiri


Scrisoare de despartire

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.