Setari Cookie-uri

Incepe anul cu succes! Pe toate planurile!

Exista cineva care nu a auzit pana acum de inteligenta emotionala? Probabil ca nu. Foarte putini termeni s-au bucurat de un asemenea boom ca in cazul EQ-ului, in ciuda faptului ca inaintea descopeririii au existat multiple categorii de inteligenta, cum ar fi cea practica si cea sociala, toata lumea fiind contrariata de existenta unei alte metode de masurare decat clasicul IQ.

Domeniul inteligentei emotionale se dezvolta incet, dar sigur, introducandu-se in scoli si find aplicata in toate domeniile de cercetare asa cum indica temele Congresului International al Inteligentei Emotionale din 2009. Dezvoltarea inteligentei emotionale duce implicit la o viata mai buna si la un climat pozitiv al vietii in grupuri si societate.

Dr. John Liptak ne ofera un set de teste de autoevaluare, ce aduc o lumina noua asupra principalelor aspecte ale vietii. Cu un ton si comentariu onest, dar incurajator si plin de exemple si idei gata de practicat, „Testeaza-ti abilitatile de viata” se diferentiaza de celelate carti motivationale, cartea fiind un ghid practic al autointrospectiei si oferind un punct de plecare pentru a-ti imbunatati calitatea vietii invatand mai multe despre voi insiva.

Testeaza-ti abilitatile de viata!
Dr. John Liptak
Colectia Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL
Editura AMALTEA


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.