Setari Cookie-uri

10 reguli ca sa traiesti ca in Sex an the city

Un serial deosebit care imbina perfect umorul cu situatii neprevazute, de care ne lovim in fiecare zi. Carrie, Miranda, Samantha si Charlotte 4 caractere distincte care ne impartasesc din experienta lor, cateva lectii de viata pretioase. Memoreaza cu placere cele mai frumoase scene si urmeaza 10 reguli ca sa traiesti ca in Sex and the city.

8. Cine te vrea, te place asa cum esti! Nu accepta o schimbare doar de dragul lui. Asa cum tu il iubesti cu toate defectele care deseori te scot din sarite, la fel si el trebuie sa te accepte pe tine asa cum esti. Chiar daca se intampla sa te mai asteapte 20 de minute in plus, pentru ca ritualul de make-up inca nu se incheiat. In fond, tot pentru el vrei sa fii cea mai frumoasa.

9. Investeste fara regrete intr-o rochie minunata semnata de un designer celebru. Carrie schimba de la o zi la alta rochii superbe semnate Chanel, Prada sau Vivienne Westwood. Nu toate avem parte de norocul ei, insa merita sa cumparam o creatie unicat, ideala pentru un eveniment la care vrem sa fim in centrul atentiei.

10. Pretuieste prietenia adevarata. Urmeaza exemplul celor 4, care sunt nedespartite si isi confeseaza cu incredere cele mai intime secrete. In plus, femeile pot sa vorbeasca ore intregi pe acelasi subiect, despicand firul in 15, fara sa se plictiseasca. Barbatii n-au rabdare sa asculte prea multe.

Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.