Setari Cookie-uri

Ai cheltuit prea mult? 5 pasi pentru rezolvarea datoriilor

Problemele financiare nu mai sunt de mult timp o noutate in familiile si in cuplurile de azi, iar de cele mai multe ori acestea aduc cu ele certuri si conflicte.

2. Calculeaza-ti cu atentie toate cheltuielile si stabileste o suma clara pe care îti permiti sa o achiti lunar pentru a acoperi datoriile.

3. La intalnirea sau discutia cu reprezentantul firmei de recuperare creante spune clar care sunt posibilitatile tale actuale. Nu te baza pe faptul ca situatia ta financiara se va schimba in bine si vei putea achita sume mai mari.

4. Dupa incheierea angajamentului de plata, trebuie sa ai grija sa respecti termenii conveniti, altfel vei pierde beneficiul esalonarii debitului în rate convenabile, al reducerilor agreate cu privire la sumele de plata, precum si al termenelor scadente convenite.

5. Dupa ce ai terminat de achitat datoriile, ai grija sa nu cazi din nou in capcana lor. Fii mai atenta cu veniturile tale, taie de pe lista cheltuielile inutile si ai grija sa-ti platesti intai facturile si ratele la banca si apoi gandeste-te la distractii si cheltuieli pentru bucurii personale.

Citește și:

Si nu uita, daca ai probleme cu datoriile, nu spera ca suma datorata sa fie data uitarii, ci mai bine cauta solutii avantajoase pentru a-ti recapata linistea si a te bucura intr-un mod rational de banii pe care ii castigi!

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.